Α. Πεδουλάκης: «Άλλα τα κριτήρια για μας, θα τα πούμε την Πέμπτη»

Τετάρτη, 10 Απριλίου 2013 01:02
UPD:01:02
EPA/ALBERT OLIVE

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Αργύρης Πεδουλάκης κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Μπαρτσελόνα.

A- A A+

Μεγάλος εκνευρισμός επικρατούσε στις τάξεις του Παναθηναϊκού μετά τον αγώνα με την Μπαρτσελόνα, καθώς διοίκηση και τεχνική ηγεσία θεωρούσαν ότι δεν αντιμετωπίστηκαν με τα ίδια κριτήρια από τους διαιτητές της αναμέτρησης.

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, που παρακολούθησε δια ζώσης την προσπάθεια της ομάδας του, ήταν πολύ εκνευρισμένος και άφησε αιχμές κατά του υπεύθυνου της διαιτησίας στην Ευρωλίγκα, Κώστα Ρήγα.

«Ως εδώ και μη παρέκει. Κάτι βρωμάει. Προκαλώ τους υπεύθυνους να ελέγξουν τους τραπεζικούς λογαριασμούς των υπευθύνων διαιτησίας της Ευρωλίγκας και ιδιαιτέρως του κ. Ρήγα», δήλωσε.

Από την πλευρά του, ο Αργύρης Πεδουλάκης ήταν ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του και εξέφρασε την αισιοδοξία του για τη συνέχεια.

«Σε κρίσιμες στιγμές, θεωρούμε ότι τα κριτήρια δεν ήταν ίδια για μας. Κομβικό σημείο ήταν η αποβολή του Λάσμε με δύο φάουλ πάνω σε σκριν, αλλά και το τρίτο συνεχόμενο φάουλ στον Τσαρτσαρή. Θεωρούμε επίσης ότι έγινε φάουλ πάνω στον Γκιστ, στην τελευταία φάση», είπε.

«Κοιτάξαμε στα μάτια την Μπαρτσελόνα. Πολλοί μπορεί να θεώρησαν ότι επειδή ο Παναθηναϊκός ανασυγκροτείται δεν θα είχε τύχη, αλλά δεν είναι έτσι. Θα μπορούσαμε να ήμασταν οι νικητές κι εμείς μια φορά σε ένα παιχνίδι που πάει στον έξτρα χρόνο. Θα τα πούμε ξανά την Πέμπτη», πρόσθεσε.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις