Γ. Μπαρτζώκας: «Ένα βήμα πριν από το φάιναλ-4»

Πέμπτη, 11 Απριλίου 2013 00:13
ICON PRESS /ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΛΤΑΣ

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Γιώργος Μπαρτζώκας χειροκροτεί κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Αναντολού Εφές.

A- A A+

Ικανοποιημένος από το 1-0 επί της Εφές και την προσήλωση των παικτών του στην τακτική που είχε σχεδιάσει για τον συγκεκριμένο αγώνα εμφανίστηκε ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας.

«Είχαμε πει να έχουμε κατοχή στην επίθεση και να πιέσουμε στην άμυνα. Κάτω από αυτό το πρίσμα, είμαστε ευχαριστημένοι. Κάναμε  ένα πρώτο βήμα αλλά χρειαζόμαστε μεγαλύτερη διάρκεια, αυτοσυγκέντρωση και αποφασιστικότητα ενόψει του αγώνα της Παρασκευής», δήλωσε ο Έλληνας προπονητής.

«Είναι δύσκολο να νικήσεις μια ομάδα τρεις φορές μέσα σε μία εβδομάδα, και για εμάς αλλά και γι΄ αυτούς βέβαια. Είμαστε ένα βήμα πριν το φάιναλ φορ. Θέλουμε για τους φιλάθλους μας να προκριθούμε. Είναι μαραθώνιος φέτος η Ευρωλίγκα και θέλουμε να φτάσουμε στο Λονδίνο και γι αυτούς και για εμάς. Τα παιδιά το αξίζουν», συμπλήρωσε.

Από την πλευρά του ο τεχνικός της Αναντολού Εφές, Οκτάι Μαχμούτι, συνεχάρη ιπποτικά τον Ολυμπιακό. «Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη. Ήταν ένα καλό και ισορροπημένο παιχνίδι, το οποίο κρίθηκε στο ενάμιση τελευταίο λεπτό», δήλωσε.

«Από την πρώτη στιγμή που άρχισα τον αθλητισμό έχω ελπίδα. Αν δεν έχεις ελπίδα, δεν κάνεις τίποτα. Εμπιστευόμαστε όλους όσους αποτελούν την ομάδα» πρόσθεσε, ερωτηθείς για τον δεύτερο αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων, την Παρασκευή.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις