Tσάμπιονς Λιγκ: Απόψε τα τελευταία δύο εισιτήρια

Μπαρτσελόνα και Μπάγερν τα φαβορί αλλά θα κοπιάσουν
Τετάρτη, 10 Απριλίου 2013 12:57
UPD:13:08
REUTERS/GUSTAU NACARINO

Οι παίκτες της Μπαρτσελόνα κατά τη διάρκεια προπόνησης, ενόψει του αγώνα με την Παρί Σεν Ζερμέν.

A- A A+

Η προημιτελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ ολοκληρώνεται απόψε με τις εναπομείνασες αναμετρήσεις, οι οποίες προοιωνίζονται δύσκολες ως προς την εξέλιξή τους, παρά το ότι φαβορί υπάρχουν και στις δύο.

Στη Βαρκελώνη η Μπαρτσελόνα θα υποδεχθεί την Παρί Σεν Ζερμέν με παρακαταθήκη το 2-2 που απέσπασε στη γαλλική πρωτεύουσα, ενώ στο Τορίνο η Γιουβέντους θα φιλοξενήσει την Μπάγερν, με τους Βαυαρούς να προηγούνται 2-0 από την πρώτη συνάντηση αλλά να αναμένουν, όπως οι ίδιοι εκτιμούν, μεγάλη πίεση από τους «μπιανκονέρι».

Η ομάδα του επανακάμψαντα στον πάγκο Τίτο Βιλανόβα θα επιδιώξει να μην αφήσει να πάει χαμένη η ευκαιρία να βρεθεί για έκτη συνεχή χρονιά στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Για να το πετύχει θα πρέπει να διαχειριστεί το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα και τις απουσίες της, αφού οι τραυματίες Μασεράνο (είναι και τιμωρημένος) και Πουγιόλ δεν είναι σε θέση να προσφέρουν τις υπηρεσίες και την εμπειρία τους.

Ακόμη, παρά τη συμμετοχή στην αποστολή η παρουσία του Λιονέλ Μέσι θεωρείται αμφίβολη, στον αντίποδα όμως επέστρεψαν οι Τσάβι και Αντριάνο που δίνουν πολύτιμες λύσεις στον προπονητή τους.

Από την πλευρά του, ο Κάρλο Αντσελότι δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Ματουιντί, όμως οι Τιάγκο Μότα, Τιάγκο Σίλβα και Άλεξ ξεπέρασαν τα προβλήματά τους και ταξίδεψαν στην Ισπανία.

Πιο νότια, το 2-0 της «Αλιάντζ Αρένα» δίνει ξεκάθαρο προβάδισμα στην Μπάγερν απέναντι στη Γιουβέντους, που όμως δεν έχει πει την τελευταία λέξη της καθώς ο Αντόνιο Κόντε προετοίμασε μεθοδικά τους παίκτες του για ποδοσφαιρικό πόλεμο απόψε.

Οι δύο ομάδες βρίσκονται σε εξαιρετική φόρμα, με τη «βέκια σινιόρα» να οδηγεί ακάθεκτη και με διαφορά την κούρσα στο καμπιονάτο και τους Βαυαρούς να έχουν επανακτήσει τα πρωτεία στη Γερμανία από την περασμένη αγωνιστική.

Από τους γηπεδούχους θα λείψουν οι Βιντάλ και Λιχτστάινερ, ενώ ο Γιουπ Χάινκες δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Κρόος και Μπαντστούμπερ. Οι δύο αγώνες θα ξεκινήσουν στις 21:45.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις