Για μια θέση στους «4» Ντόρτμουντ και Μάλαγα, «βόλτα» η Ρεάλ στην Πόλη

Μεγάλο παιχνίδι αναμένεται απόψε στη Βεστφαλία
Τρίτη, 09 Απριλίου 2013 09:50
REUTERS/MURAD SEZER

Οι παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης κατά τη διάρκεια προπόνησης στο στάδιο Μπεσίκτας Ινόνου στην Κωνσταντινούπολη. Η Ρεάλ Μαδρίτης θα αντιμετωπίσει απόψε στην Κωνσταντινούπολη τη Γαλατασαράι.

A- A A+

Προημιτελικοί Τσάμπιονς Λιγκ πράξη δεύτερη αυτό το διήμερο, με τους τρεις από τους τέσσερις επαναληπτικούς αγώνες της διοργάνωσης να παρουσιάζουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

Η μοναδική ομάδα που ουσιαστικά έχει διασφαλίσει την παρουσία της στους «τέσσερις» της διοργάνωσης είναι η Ρεάλ Μαδρίτης, την οποία θα φιλοξενήσει απόψε στην Κωνσταντινούπολη η Γαλατασαράι.

Οι «μερένγκες» του Ζοσέ Μουρίνιο είχαν επικρατήσει των Τούρκων με 3-0 στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», οπότε για να μείνουν εκτός θα πρέπει να συμβούν κοσμογονικά γεγονότα. Τις δύο ομάδες χωρίζει διαφορά ποιότητας και κλάσης, ενώ από τους γηπεδούχους θα λείψει ο πρώτος σκόρερ τους στη διοργάνωση, ο Μπουράκ Γιλμάζ.

Αντίθετα με το προαναφερόμενο ζεύγος, Μπορούσια Ντόρτμουντ και Μάλαγα έχουν αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς από τον αγώνα του «Ροσαλέδα», τους οποίους θα λύσουν απόψε στη Βεστφαλία.

Στο πρώτο παιχνίδι οι ομάδες έμειναν στο 0-0, αποτέλεσμα που συνιστά «μαγική εικόνα» σε σχέση με το εξαιρετικό ποδόσφαιρο που παίχτηκε, κυρίως από την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ, η οποία είναι άλλωστε και το φαβορί.

Από την άλλη, όμως, δεν θα πρέπει να λησμονηθεί ότι το αξιέπαινο συγκρότημα του Μανουέλε Πελεγκρίνι έχει διατηρήσει το απαραβίαστο της εστίας του στους 10 από τους 13 εφετινούς αγώνες που έπαιξε στο Τσάμπιονς Λιγκ, στην πρώτη εμφάνισή του στη διοργάνωση.

Οι δύο συναντήσεις έχουν κοινή ώρα έναρξης και θα ξεκινήσουν στις 21:45.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις