Έχασε βαθμούς, χάνει και την Ευρώπη ο Παναθηναϊκός

Οι «πράσινοι» έχασαν ευκαιρίες αλλά είχαν πρόβλημα στο γκολ
Κυριακή, 07 Απριλίου 2013 21:26
UPD:21:48
ICON PRESS/ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΙΑΚΟΣ
A- A A+

Ακόμη μία εντός έδρας αποτυχία κατέγραψε ο Παναθηναϊκός στην εφετινή Σούπερ Λίγκα, καθώς στη χρονικά τελευταία αναμέτρηση της ημέρας, που διεξήχθη στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής, έμεινε στο 0-0 με τον Πανιώνιο και κατά πολύ μεγάλο βαθμό χάνει τη συμμετοχή του στα πλέι οφ και κατ΄ επέκταση στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Στο ντεμπούτο του Γιάννη Βονόρτα οι «πράσινοι» κατέγραψαν δεύτερη συνεχή απώλεια στο ΟΑΚΑ, καθώς είχε προηγηθεί η ήττα από τον Πλατανιά. Το τελικό αποτέλεσμα δεν είναι πάντως ενδεικτικό της εικόνας του αγώνα, αφού ο Παναθηναϊκός είχε πολλές τελικές προσπάθειες και έχασε αρκετές ευκαιρίες, με τους παίκτες του να αποδεικνύονται ιδιαιτέρως άστοχοι.

Οι «κυανέρυθροι» απείλησαν στο 10΄ με τον Αραβίδη να σουτάρει και τον Καρνέζη να πραγματοποιεί μεγάλη απόκρουση, αλλά από το σημείο εκείνο και ύστερα οι «πράσινοι» κυριάρχησαν και ο Γιαννακόπουλος αναδείχθηκε σε ήρωα του αγώνα.

Ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων έκανε σπουδαίες επεμβάσεις, ξεκινώντας στο 18΄ με την κεφαλιά του Φιγκερόα και συνεχίζοντας στο 21΄ με το σουτ του Πίντο, ενώ στο 35΄ το σουτ του Σεϊταρίδη πέρασε λίγο άουτ.

Παναθηναϊκός – Πανιώνιος 0-0: Δηλώσεις Κ. Παναγόπουλου - Γ. Βονόρτα

Δηλώσεις των Κ. Παναγόπουλου - Γ. Βονόρτα μετά τον αγώνα Παναθηναϊκός - Πανιώνιος για τη Σούπερ Λίγκα.

Στην επανάληψη οι «πράσινοι» ενέτειναν την προσπάθεια, πίεσαν ασφυκτικά και στο 64΄ απείλησαν άμεσα, με τον Γιαννακόπουλο να αντιδρά θετικά στο βολέ του Σεϊταρίδη, ενώ στο 78΄ ο γκολκίπερ των «κυανέρυθρων» έκανε την απόκρουση του αγώνα σε μακρινό σουτ του Ζέκα, καθώς αν και πεσμένος και με την μπάλα να έχει αλλάξει πορεία από κόντρα, κατόρθωσε με διπλή προσπάθεια να κρατήσει την εστία του απαραβίαστη.

Στα τελευταία λεπτά μάλιστα, με τους παίκτες του Παναθηναϊκού να έχουν βγει όλοι στην επίθεση οι γηπεδούχοι κινδύνεψαν ακόμη και με ήττα, αλλά ο Καρνέζης είπε «όχι» σε δύο περιπτώσεις, αρχικά στον Μενδρινό και στη συνέχεια στον Αραβίδη.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις