Μεγάλη νίκη της Ξάνθης στην Τρίπολη

Κυριακή, 07 Απριλίου 2013 19:17
UPD:19:42
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΛΛΙΝΤΖΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ

Οι παίκτες της Ξάνθης πανηγυρίζουν τη νίκη τους επί του Αστέρα στην Τρίπολη.

A- A A+

Η Ξάνθη δημιούργησε τη «μίνι» έκπληξη της 28ης αγωνιστικής, επικρατώντας στην Τρίπολη του Αστέρα με 1-0 και αυξάνοντας έτσι τις ελπίδες της για μια θέση στα πλέι οφ, ενώ ταυτόχρονα άφησε τους Αρκάδες στην τρίτη θέση. Το μοναδικό γκολ της συνάντησης σημείωσε στο 17ο λεπτό ο Φλίσκας.

Οι Ακρίτες έδειξαν εξαρχής τις διαθέσεις τους και προειδοποίησαν χάνοντας μεγάλη ευκαιρία στο 14ο λεπτό, όταν ο Μαρέν απέναντι στον Μπαντή πλάσαρε άουτ, αλλά τρία λεπτά ο Φλίσκας δεν λάθεψε, κάνοντας με ατομική προσπάθεια το 0-1.

Στο πρώτο ημίχρονο οι παίκτες του Σάκη Τσιώλη θαρρείς και δεν υπήρχαν στο γήπεδο, καθώς η εστία της Ξάνθης ούτε πίεση ένιωσε, ούτε κινδύνεψε, σε αντίθεση με την Ξάνθη που έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο και θα μπορούσε να έχει σκοράρει άλλη μία φορά.

Αστέρας Τρίπολης - Ξάνθη 0-1: Δηλώσεις Σ. Τσιώλη - Μ. Ουζουνίδη

Δηλώσεις των Σ. Τσιώλη και Μ. Ουζουνίδη μετά τον αγώνα Αστέρας Τρίπολης - Ξάνθη για τη Σούπερ Λίγκα.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι αλλαγές του Τσιώλη (Περόνε, Ναβάρο) βοήθησαν την αρκαδική ομάδα να ανακάμψει και να επιζητήσει την ισοφάριση. Πραγματικά, ο Αστέρας είχε δύο καλές στιγμές για το 1-1, με τους Ράγιος και Περόνε, ενώ στο 67΄ και στη σέντρα του Κοντοέ ο Περόνε πήρε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα βρήκε στους αμυντικούς της Ξάνθης που είχαν καλύψει την εστία της ομάδας τους.

Στο τελευταίο λεπτό οι γηπεδούχοι έχασαν τη μεγαλύτερη ευκαιρία τους, όταν στη νέα κεφαλιά του Περόνε η μπάλα ακούμπησε το οριζόντιο δοκάρι και έφυγε άουτ, για να αποβληθεί στις καθυστερήσεις ο Ράγιος με δεύτερη κίτρινη, για διαμαρτυρία.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις