«Ζωντανός» για την παραμονή ο Πανθρακικός

Κυριακή, 07 Απριλίου 2013 17:02
UPD:17:17
ΑΠΕ-ΜΠΕ/PIXEL

Οι παίκτες του Πανθρακικού πανηγυρίζουν κατά τη διάρκεια του αγώνα της ομάδας τους με τον ΟΦΗ στο γήπεδο της Κομοτηνής.

A- A A+

 

«Ζωντανός» στο παιχνίδι της παραμονής στη Σούπερ Λίγκα έμεινε ο Πανθρακικός, που επικράτησε με 3-1 του ΟΦΗ στην Κομοτηνή, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Με εννέα παίκτες τελείωσαν το ματς οι Κρητικοί, που κινδυνεύουν με υποβιβασμό.

Καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα του ματς ήταν ο Πανθρακικός, απέναντι στον ΟΦΗ που επηρεάστηκε σημαντικά από τις απουσίες πολλών παικτών του, ιδιαίτερα αυτές των Κουτσιανικούλη και Παπάζογλου. Μετά από 6 αγωνιστικές (4 ήττες, 2 ισοπαλίες), το συγκρότημα του Παύλου Δερμιτζάκη έφτασε στην πολύτιμη νίκη, που το διατηρεί εκτός επικίνδυνης ζώνης, ενώ οι Κρητικοί θέλουν πάση θυσία τη νίκη επί του Ατρομήτου στην έδρα τους για να αισθάνονται πιο σίγουροι σε ό,τι αφορά την παραμονή τους.

Οι γηπεδούχοι πήραν γρήγορα το προβάδισμα, μετά το λάθος της άμυνας του ΟΦΗ και του Γουναρίδη, με τον Ουσέρο να μην έχει πρόβλημα να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα στο 16ο λεπτό. Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη «απάντησε» άμεσα και στο 23΄ ο Λαμπρόπουλος τροφοδότησε τον ξεχασμένο από την άμυνα του Πανθρακικού, Ιωαννίδη, ο οποίος με δυνατό σουτ ισοφάρισε σε 1-1.

Πανθρακικός - ΟΦΗ 3-1: Δηλώσεις Γ. Πετράκη - Π. Δερμιτζάκη

Δηλώσεις των Γ. Πετράκη και Π. Δερμιτζάκη μετά τον αγώνα Πανθρακικός - ΟΦΗ για τη Σούπερ Λίγκα.

Ένα ακόμη λάθος των αμυντικών του ΟΦΗ στο 26΄ έδωσε τη δυνατότητα στο Μπαϊκαρά να στείλει με κεφαλιά τη μπάλα στα δίχτυα και να ξαναδώσει το προβάδισμα στους γηπεδούχους (2-1).   Η «πλάστιγγα του αγώνα έγειρε» υπέρ των γηπεδούχων στο 68΄, μετά την αποβολή του Μακρή με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ενώ το ματς τελείωσε στο 82΄ με το πέναλτι του Παπαδόπουλου, που κέρδισε ο ίδιος από μαρκάρισμα του Κουρδάκη.

Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε και ο Σόουζα για λογαριασμό του ΟΦΗ, αλλά ο Βραζιλιάνος επιδίωξε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα, μιας και το ματς είχε κριθεί.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις