Απογευματινός «περίπατος» του Ολυμπιακού στα Χανιά

Κυριακή, 07 Απριλίου 2013 19:12
UPD:19:32
ICON PRESS/ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Φάση από την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Πλατανιά στην Κρήτη.

A- A A+

Ο Ολυμπιακός ήταν σοβαρός και έπαιξε σαν πρωταθλητής στα Περιβόλια, επικρατώνας του Πλατανιά με το ευρύ 4-0 στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το σκορ άνοιξε ο Αμπντούν στο 20΄, το 2-0 από τον Φουστέρ στο 62΄ και το 3-0 ο Μήτρογλου στο 80΄, για να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα ο Βλαχοδήμος στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων. 

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλύτερα και απείλησαν στο 7΄ με φάουλ του Κουρτσεσιώτη που κατέληξε ελάχιστα άουτ, αλλά σταδιακά οι «ερυθρόλευκοι» απέκτησαν τον έλεγχο του ρυθμού και άρχισαν να δημιουργούν προβλήματα στην ομάδα της Κρήτης.

Στην πρώτη αξιόλογη ευκαιρία τους οι παίκτες του Μίτσελ άνοιξαν το σκορ με δυνατό σουτ του Αμπντούν, ενώ στο 44΄ το σουτ του Μήτρογλου δεν ανησύχησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα, καθώς η μπάλα έφυγε άουτ.

Πλατανιάς Χανίων - Ολυμπιακός 0-4: Δηλώσεις Μίτσελ - Α. Αναστασιάδη

Δηλώσεις των Μίτσελ και Α. Αναστασιάδη μετά τον αγώνα Πλατανιάς Χανίων - Ολυμπιακός για τη Σούπερ Λίγκα.

Οι ποδοσφαιριστές του Άγγελου Αναστασιάδη πίεσαν στην επανάληψη για να ισοφαρίσουν και στο 59΄ διαμαρτυρήθηκαν, και είχαν δίκιο, για πέναλτι του Μανωλά στον Γιάννου, όμως ο Κάκος έδειξε «παίζετε».

Πριν συμπληρωθούν τρία λεπτά από εκείνη τη φάση, ο εξαιρετικός συνδυασμός των  Ιμπαγάσα και Φουστέρ έφερε τον Ισπανό μεσοεπιθετικό να πλασάρει άψογα για το 0-2 και κάπου εκεί οι γηπεδούχοι παρέδωσαν σώμα και πνεύμα…

Στο 65΄ ο Μήτρογλου έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία αστοχώντας εξ επαφής μετά από γύρισμα του Χολέβα, αλλά στο 80΄ δεν λάθεψε και με υπέροχο πλασέ αξιοποίησε τη δεύτερη ασίστ του Ιμπαγάσα, για το 0-3, για να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα ο Βλαχοδήμος.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις