Τηλεφωνική επικοινωνία Γ. Παπανδρέου - Χρ. Μαρκογιαννάκη

Με υπόμνημα προτίθεται να καταθέσει ο πρώην πρωθυπουργός σύμφωνα με συνεργάτες του
Παρασκευή, 05 Απριλίου 2013 15:23
UPD:18:03
ICON PRESS /ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΛΤΑΣ

Ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου εμφανίστηκε θετικός να παραστεί στην Προανακριτική, σημειώνοντας ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα να καταθέσει.

A- A A+

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, o οποίος βρίσκεται στην Αμερική, είχε ο πρόεδρος της Προανακριτικής Επιτροπής που ερευνά την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ, Χρήστος Μαρκογιαννάκης, προκειμένου να τον καλέσει να καταθέσει στην Επιτροπή την ερχόμενη Τρίτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν νωρίτερα σήμερα το φως της δημοσιότητας, ο κ. Παπανδρέου εμφανίστηκε θετικός, σημειώνοντας ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα να καταθέσει, αλλά διευκρίνισε ότι αν οι υποχρεώσεις του στην Αμερική δεν του επιτρέψουν να παρουσιαστεί ο ίδιος, τότε θα καταθέσει υπόμνημα προς τα μέλη της Προανακριτικής.

Ωστόσο, συνεργάτες του πρώην Πρωθυπουργού δεν επιβεβαίωναν όσα φέρεται να είπε ο κ. Μαρκογιαννάκης σχετικά με τις προθέσεις του κ. Παπανδρέου. Απαντώντας συγκεκριμένα σε ερώτηση τι θα πράξει ο πρώην πρωθυπουργός αν προσκληθεί από την Επιτροπή να καταθέσει, τόνιζαν ότι ο κ. Παπανδρέου έχει αποφασίσει να αποστείλει υπόμνημα.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή