MotoGP: Παρουσίαση της GO&FUN Honda Gresini

Τρίτη, 12 Μαρτίου 2013 23:44
UPD:06/04/2013 22:01
twitter.com/Mierdasetsport

Η ομάδα της GO&FUN Honda Gresini.

A- A A+

Το Μιλάνο επέλεξε η ομάδα GO&FUN Honda Gresini για την παρουσίαση της μοτοσικλέτας και των αναβατών της για το 2013, λιγότερο από ένα μήνα πριν την έναρξη του παγκοσμίου πρωταθλήματος.

Δύο ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά της παρουσίασης, ο νέος χορηγός και τα καινούργια χρώματα της δορυφορικής ομάδας της Honda.Στην ουσία από σήμερα ξεκινά επισήμως η συνεργασία της  Honda Gresini με την εταιρεία Go & Fun Energy και τον πρόεδρό της Μπρούνο Μπολίνι. Παράλληλα, άλλαξαν και τα χρώματα της Honda RC213V, η οποία πλέον είναι κατά βάση πράσινη.

«Καταπληκτική», χαρακτήρισε τη σημερινή μέρα ο μάνατζερ της ιταλικής ομάδας Φαούστο Γκρεζίνι αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Έχουμε σχεδιάσει μερικά φιλόδοξα σχέδια για το παρόν και το μέλλον και τα προσεγγίζουμε θετικά διότι είμαστε σίγουροι ότι θα μας αποφέρουν θετικά αποτελέσματα».

Φέτος η ιταλική ομάδα θα αγωνιστεί με τέσσερις μοτοσικλέτες, δύο στο MotoGP και δύο στη Moto3.Ο Αλβάρο Μπαουτίστα διανύει αισίως τη δεύτερη χρονιά του στο «δορυφορικό» σύνολο της Honda.  Ο ισπανός αναβάτης ελπίζει σε κάτι καλύτερο φέτος από τις δύο περυσινές παρουσίες στο πόντιουμ και την πολ ποζίσιον στο Σίλβερστοουν.

«Είναι μία υπέροχη ημέρα! Είναι ωραίο να επιστρέφω στην ομάδα Gresini για δεύτερη χρονιά. Τα νέα χρώματα της GO&FUN Honda Gresini έχουν την κατάλληλη ζωντάνια και έχουμε κάνει πρόοδο με τη μοτοσικλέτα στις πρόσφατες δοκιμές στη Μαλαισία. Τώρα θα προσπαθήσουμε να επιβεβαιώσουμε την πρόοδο αυτή την επόμενη περίοδο δοκιμών στη Χερέθ και να είμαστε σίγουροι πως θα είμαστε έτοιμοι για τον πρώτο αγώνα στο Κατάρ», δήλωσε ο Αλβάρο Μπαουτίστα.

Εκτός του ισπανού αναβάτη, την GO&FUN Honda Gresini θα εκπροσωπήσει στην κατηγορία CRT με μία FTR-Honda o Αυστραλός Μπράιαν Στάρινγκ. «Όλα είναι νέα για εμένα: νέα μοτοσικλέτα, νέα ομάδα, νέα χρώματα.. είναι υπέροχη η αίσθηση. Ήταν υπέροχο να βρίσκομαι στη σκηνή μαζί με έναν πραγματικό πρωταθλητή  όπως ο Αλβάρο και τα δύο υπέροχα νέα παιδιά τους Νικολό και Λορένθο».

Οι Νικoλό Αντονέλι και Λορένθο Μπαλντασάρι αναμένεται να αγωνιστούν στη Moto3.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις