MotoGP: Νέος χορηγός για την Gresini Honda

Τρίτη, 13 Νοεμβρίου 2012 15:12
UPD:15:12

A- A A+

Ετσι, η εταιρεία Go & Fun Energy θα είναι ο κύριος χορηγός της Ιταλικής ομάδας για τα τρία επόμενα χρόνια.

Η «δορυφορική» ομάδα της Honda προέβη στην ανακοίνωση της συμφωνίας μία μόλις ημέρα μετά τη λήξη της συνεργασίας με την San Carlo. Ετσι, το όνομα της Gresini Team από το 2013 αναμένεται να αλλάξει σε Go & Fun Gresini Honda, μετά το νέο της χορηγό που είναι ένα 100% φυσικό, όπως αναφέρεται, ενεργειακό ποτό.

Το νέα λογότυπα θα βρίσκονται στις μοτοσικλέτες της Ιταλικής ομάδας που θα αγωνιστούν στη Moto3 και στο MotoGP, αντίστοιχα. Σε ό,τι αφορά στο τελευταίο και τους αναβάτες που θα την εκπροσωπήσουν στις πίστες, το όνομα του Αλβάρο Μπαουτίστα έχει γίνει προς το παρόν γνωστό ενώ αναμένεται να ανακοινωθεί ο αντικαταστάτης του Μισέλ Πίρο στην κατηγορία CRT. Τα χρώματα των μοτοσικλετών της Ιταλικής ομάδας αναμένεται να είναι από του χρόνου κατά βάση το μαύρο με άσπρες και πράσινες πινελιές.

Περήφανος με την επίτευξη της νέας συμφωνίας δήλωσε ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Φαούστο Γκρεζίνι.

«Είμαι υπερήφανος που είμαι σε θέση να ανακοινώσω τον κύριο χορηγό μας για τα τρία επόμενα χρόνια. Ο Μπρούνο Μπολίνι είναι ένας άνθρωπος με τεράστιο πάθος για το άθλημα και έχει την ίδια προσέγγιση στη ζωή και στις επιχειρήσεις με εμένα, επομένως πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να δημιουργήσουμε κάτι ιδιαίτερο μαζί. Είμαστε σίγουροι ότι η GO & FUN GREEN ENERGY μπορεί να δώσει στην ομάδα μας μελλοτνικά τη φυσική ώθηση. Βρισκόμαστε στην αρχή μίας νέας συναρπαστικής εποχής στο MotoGP και Moto3, άρα το να έχουμε έναν τόσο σημαντικό συνεργάτη που πιστεύει στην ομάδα μας, είναι πολύ σημαντικό για εμάς».

Ο Μπρούνο Μπολίνι δήλωσε για τη νέα συνεργασία: «Είναι προσωπική και επαγγελματική υπερηφάνεια να ξεκινάμε συνεργασία με την Team Honda Gresini. Ο σχεδιασμός μας, πάνω στον οποίον δουλεύουμε με μεγάλη προσήλωση, είναι μέρος ενός σχεδίου προώθησης της Erba Vita στον κόσμο του αθλητισμού. Εχοντας αυτό υπόψη, δημιουργήσαμε το ενεργειακό ποτό Go&Fun Green Energy Drink και μία σειρά από προϊόντα ειδικά για την αθλητική αγορά. Το Go&Fun είναι συνώνυμο του δυναμισμού, της διασκέδασης, της ποιότητας, της καινοτομίας και της δύναμης της φύσης, στοιχεία που μοιραζόμαστε με αυτή την ιδιαίτερη ομάδα. Είμαι σίγουρος ότι αυτά τα χρόνια που θα έρθουν θα είναι συναρπαστικά και ότι η επιτυχία που γιορτάζουμε σήμερα θα είναι η πρώτη μπροστά σε αυτές που θα έλθουν».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις