Χαμένοι και οι δύο στη Βέροια

Κυριακή, 10 Μαρτίου 2013 19:21
EUROKINISSI/REPORTER IMAGES

Λευκή ισοπαλία παραχώρησαν Βέροια και ΟΦΗ χωρίς να απομακρυνθούν από τις «ύποπτες» θέσεις της γενικής κατάταξης.

A- A A+

Δεν ανέδειξε νικητή ο αγώνας της Ημαθίας ανάμεσα στη Βέροια και τον ΟΦΗ, που έμειναν στο 0-0 και δεν απομακρύνθηκαν από τις… «ύποπτες» θέσεις της κατάταξης, στο πλαίσιο της 25ης ημέρας στη Σούπερ Λίγκα.

Σε ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο, η Βέροια είχε μια καλή στιγμή στο 4΄ με τον Μπανούση να προλαβαίνει τον Ολαϊτάν πριν ο Νιγηριανός γίνει απειλητικός και τον ΟΦΗ να απαντά στο 24΄, με την κεφαλιά του Σαρ στο κόρνερ του Βερόν να φεύγει άουτ.

Στο 35΄ ο Πέρεζ δεν έβαλε δύναμη στο πλασέ του και ο Αγριμάκης αποσόβησε τον κίνδυνο, για να χαθεί η μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα από τους φιλοξενούμενους στο 45΄: ο Παπάζογλου πέρασε τον τερματοφύλακα και γύρισε στον Μπανούση, που σε άδεια εστία σούταρε στο σώμα του Μπάρμπα!

Βέροια – ΟΦΗ 0-0: Δηλώσεις Γ. Πετράκη – Δ. Καλαϊτζίδη

Δηλώσεις των προπονητών του ΟΦΗ Γ. Πετράκη και της Βέροιας Δ. Καλαϊτζίδη μετά την αναμέτρηση των δύο ομάδων στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας.

Ύστερα από ένα ανιαρό δεύτερο 45λεπτο, οι δύο αντίπαλοι φρόντισαν να κρατήσουν όλες τις συγκινήσεις για τους θεατές στις καθυστερήσεις του αγώνα.  Στο 90΄ ο Ολαϊτάν έφερε την μπάλα μπροστά με το στήθος, βγήκε σε τετ-α-τετ με τον Γουναρίδη αλλά πλάσαρε δίπλα από το δοκάρι του ΟΦΗ.

Δύο λεπτά αργότερα ο Κόστλι έπιασε δυνατή κεφαλιά από κοντά αναγκάζοντας τον τερματοφύλακα των Κρητών να πραγματοποιήσει σωτήρια απόκρουση, ενώ στο τελευταίο λεπτό του έξτρα χρόνου και σε ταχύτατη αντεπίθεση ο Κουτσιανικούλης βρέθηκε απέναντι στον Λόπεζ, που κράτησε το βαθμό με εξαιρετική επέμβαση.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις