Αγχώδης νίκη για «πράσινους» με γκολ του Φιγκερόα

Σάββατο, 09 Μαρτίου 2013 19:22
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΜΟΣΧΑΝΔΡΕΟΥ Π.

Ο παίκτης του Παναθηναικού, Λουτσιάνο Φιγκερόα πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε για την ομάδα του με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

A- A A+

Ο Λουτσιάνο Φιγκερόα άνοιξε λογαριασμό στο ελληνικό πρωτάθλημα, σκοράροντας στο 77ο λεπτό με πέναλτι το μοναδικό γκολ στην αναμέτρηση με την Κέρκυρα, χάρις στο οποίο ο Παναθηναϊκός πήρε το τρίποντο και διατήρησε τις ελπίδες του για είσοδο στα πλέι οφ.

Οι γηπεδούχοι διατήρησαν πλήρη υπεροχή σε όλη τη διάρκεια της συνάντησης αλλά δυσκολεύονταν να διασπάσουν την καλά οργανωμένη άμυνα των «Φαιάκων», οι οποίοι δεν απείλησαν. Ως εκ τούτου οι όποιες προσπάθειες είχαν να κάνουν με κάποια σουτ, που όμως δεν έφεραν σε δύσκολη θέση τον Αναστασόπουλο.

ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΜΟΣΧΑΝΔΡΕΟΥ Π.

Ο παίκτης του Παναθηναϊκού, Βελάσκες μάχεται για τη μπάλα με τον παίκτη της Κέρκυρας Λέον Ντιέγκο, κατά τη διάρκεια του αγώνα ΠΑΟ - Κέρκυρα για την 25η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ στο ΟΑΚΑ.

Στην επανάληψη ο Φάμπρι έκανε πιο επιθετική την ομάδα του βάζοντας στο παιχνίδι τον Φιγκερόα και ο Παναθηναϊκός άρχισε να «σφίγγει τον κλοιό» όλο και περισσότερο, απέναντι σε μια Κέρκυρα που έχασε κι άλλα μέτρα στον αγωνιστικό χώρο. Ακόμη κι έτσι, όμως, οι φιλοξενούμενοι κατόρθωναν να αμύνονται επιτυχώς, με την εικόνα του παιχνιδιού να δείχνει ότι αν ερχόταν κάποιο γκολ, αυτό θα ήταν από λάθος.

Παναθηναϊκός – Κέρκυρα 1-0: Δηλώσεις Φάμπρι – Γ. Παπακώστα

 

Δηλώσεις των προπονητών του Παναθηναϊκού Φάμπρι και της Κέρκυρας Γ. Παπακώστα μετά την αναμέτρηση των δύο ομάδων στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας.

Τελικά έτσι κι έγινε, καθώς στο 77ο λεπτό ο Έντερ έκανε «αψυχολόγητο» πέναλτι βρίσκοντας την μπάλα με το χέρι. Ο Φιγκερόα πήρε την μπάλα, την έστησε στα 11 μέτρα και με ψυχραιμία ξεγέλασε τον Αναστασόπουλο σκοράροντας το μοναδικό, αλλά τόσο πολύτιμο για την ομάδα του, τέρμα του αγώνα.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις