Εκπληκτικός ΠΑΣ πέρασε και από την Ξάνθη

Κυριακή, 10 Μαρτίου 2013 17:37
ΑΠΕ-ΜΠΕ/PIXEL

Ο παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα Φώτης Γεωργίου (Κ) Τομας Ντε Βιντσέντι (Δ) και ο Ιλιτς Μπράνα (Α) πανηγυρίζουν το γκολ της ομάδας τους, το οποίο χάρισε στον ΠΑΣ Γιάννινα τους πολύτιμους τρεις βαθμούς της νίκης μέσα στην Ξάνθη επί της ομώνυμης ομάδας.

A- A A+

Ο ΠΑΣ Γιάννινα πέρασε νικηφόρα από τη Ξάνθη, επικρατώντας της γηπεδούχου ομάδας 1-0 με σκόρερ τον Γεωργίου στο 69΄.  Με τους τρεις βαθμούς που πήρε η ομάδα της Ηπείρου εξακολουθεί να διατηρεί ελπίδες για πρόκριση στα πλέι οφ.

Οι γηπεδούχοι διατήρησαν τον έλεγχο του αγώνα στο πρώτο ημίχρονο αλλά η ομάδα του Γιάννη Χριστόπουλου ήταν πολύ επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις.

Η Ξάνθη είχε την πρώτη καλή στιγμή στο 14΄, με τον Πάντο να παίρνει την «μπουκιά από το στόμα» του Σολτάνι, ενώ στο 16΄ ο Λίλα έπιασε την κεφαλιά σε εκτέλεση κόρνερ αλλά ο Λοντίγκιν έδιωξε σωτήρια σε κόρνερ. Στο 27' το φάουλ του Ντιέ έστειλε την μπάλα δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Ταμπάση και κάπου εκεί κόπασε ο ρυθμός του αγώνα για το πρώτο ημίχρονο.

Η ακριτική ομάδα μπήκε και πάλι δυνατά στην επανάληψη. Στο 49ο λεπτό ο Μαρσελίνιο προσπάθησε να πλασάρει τον Ταμπάση, όμως ο γκολκίπερ του ΠΑΣ εξουδετέρωσε την προσπάθειά του, όπως και στο 64ο λεπτό όταν και πάλι ο Βραζιλιάνος κέρδισε τις κόντρες και έκανε ένα τεχνικό σουτ, που ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ απέκρουσε σε κόρνερ.

Ξάνθη – ΠΑΣ Γιάννινα 0-1: Δηλώσεις Γ. Χριστόπουλου – Μ. Ουζουνίδη

Δηλώσεις των προπονητών του ΠΑΣ Γιάννινα Γ. Χριστόπουλου και της Ξάνθης Μ. Ουζουνίδη μετά την αναμέτρηση των δύο ομάδων στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας.

Η Ξάνθη δεν είχε τον άνθρωπο που θα μετουσίωσε σε γκολ την υπεροχή της και τελικά το «πλήρωσε» στο 69΄, όταν σε αντεπίθεση των φιλοξενούμενων ο Ίλιτς σέντραρε από δεξιά στον Γεωργίου, που πλάσαρε εύστοχα τον Λοντίγκιν για το 0-1, «παγώνοντας» τα Πηγάδια και δίνοντας στην ομάδα του ένα τρίποντο που τη διατηρεί σε τροχιά πλέι οφ.

Μετά τ τέλος του αγώνα, ο 37χρονος Τάσος Πάντος ανακοίνωσε την απόσυρσή του στο τέλος της περιόδου. «Σήμερα ένοιωσα μεγάλη συγκινησιακή φόρτιση. Είναι από τις λίγες στιγμές που νιώθω τόσο συγκινημένος, γιατί πήρα την απόφαση στο τέλος της σεζόν να σταματήσω το ποδόσφαιρο. Μου έχουν μείνει πολλά, είναι μεγάλη η φόρτιση», δήλωσε.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις