Ο βρετανικός Τύπος επιτίθεται στον Τσακίρ για την αποβολή του Νάνι

Τετάρτη, 06 Μαρτίου 2013 13:17
REUTERS/PHIL NOBLE

Ο Νάνι της Μάντσστερ Γιουνάιτεντ αποβάλλεται από τοιν διαιτητή Τσακίρ κατά την διάρκεια της αναμέτρησης των «κόκκινων διάβολων» με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Ολντ Τράφορντ.

A- A A+

«Θυμωμένος και άφωνος ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον μετά την έξοδο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από το Τσάμπιονς Λιγκ», εξαιτίας της άδικης αποβολής του Νάνι στο χθεσινό αγώνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Αυτή είναι η περίληψη των «Times» για τη συνάντηση του «Όλντ Τράφορντ», η οποία ευθυγραμμίζεται με άλλες βρετανικές εφημερίδες που επίσης καταδικάζουν την απόφαση του Τούρκου διαιτητή Τσακίρ να αποβάλει τον επιθετικό της Μάντσεστερ, όταν οι οικοδεσπότες προηγούνταν 1-0 της ομάδας του Ζοσέ Μουρίνιο.

Μια αποβολή που υπήρξε καθοριστική, καθώς έχοντας το αριθμητικό πλεονέκτημα η Ρεάλ επιβλήθηκε τελικά με 2-1 των «κόκκινων διαβόλων» και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

«Κατεστραμμένος. Ο Φέργκι συγκλονίστηκε από την αποβολή του Νάνι», γράφει η «Sun» και η «Telegraph» προσθέτει: «Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι κόκκινη από θυμό, αφού ο διαιτητής διέκοψε το όνειρο του Τσάμπιονς Λιγκ αποβάλλοντας τον Νάνι εναντίον της Ρεάλ».

Η «Mirror» αναφέρει: «Μανιασμένοι στη Γιουνάιτεντ για την αποβολή του Νάνι που καθόρισε τον αποκλεισμό από το Τσάμπιοςν Λιγκ», ενώ σύμφωνα με την «Daily Mail» η κόκκινη κάρτα «άνοιξε την πόρτα στη Ρεάλ για την ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις