Ισοπαλία στην τιτανομαχία της Μαδρίτης

Στη ρεβάνς του Μαρτίου θα ξεκαθαρίσουν οι λογαριασμοί
Τετάρτη, 13 Φεβρουαρίου 2013 23:39
REUTERS/JUAN MEDINA

Ρόμπιν Φαν Πέρσι (δεξιά) και Κριστιάνο Ρονάλντο μάχονται για την κατοχή της μπάλας.

A- A A+

Στο «'Ολντ Τράφορντ» θα λύσουν τις διαφορές τους η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για τη φάση των «16» στο Τσάμπιονς Λιγκ. Οι «κόκκινοι διάβολοι» προηγήθηκαν με τον Ντάνι Γουέλμπεκ στο , ενώ για τη «βασίλισσα» ισοφάρισε ο Ρονάλντο στο 30΄. 

REUTERS

Το γκολ του Ρονάλντο στο 30'.

Ποιοτικά ο αγώνα ήταν από τους καλύτερους των τελευταίων ετών, με ταχύτητα, δύναμη, τεχνική και 41 (!) τελικές προσπάθειες από τις δύο ομάδες, που έθελξαν με την απόδοσή τους.

Η Ρεάλ ήταν πιο επιθετική σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης αλλά και η Γιουνάιτεντ είχε τις ευκαιρίες της, ιδιαίτερα προς το τέλος.
Μόλις στο 6΄ ο Ντε Χέα βρήκε ελάχιστα την μπάλα στο σουτ του Κοεντράο και την έστειλε στο δοκάρι, αλλά στο 20΄ το αχανές «Μπερναμπέου» βουβάθηκε: στο κόρνερ του Ρούνεϊ η άμυνα της Ρεάλ αδράνησε και ο Γουέλμπεκ έκανε το 0-1.

Αυτό όμως δεν πτόησε τους παίκτες του Μουρίνιο, που συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό κι έτσι στο 30΄ ισοφάρισαν με υπέροχη κεφαλιά του Ρονάλντο από σέντρα του Κοεντράο, με τον Πορτογάλο σούπερ σταρ να μην πανηγυρίζει πάντως απέναντι στην πρώην ομάδα και το δάσκαλό του, Άλεξ Φέργκιουσον.

REUTERS

Ο Γουέλμπεκ σκοράρει για τη Μάντσεστερ.

Στο 61΄ ο Ντε Χέα απέκρουσε σωτήρια (με τα πόδια) την προβολή του πολύ δραστήριου και επικίνδυνου Κοεντράο, για να «πατσίσουν» οι Άγγλοι με τον Φαν Πέρσι, ο οποίος στο 71΄ απέναντι στον Ντιέγκο Λόπεθ σούταρε άουτ και στην αμέσως επόμενη φάση δεν βρήκε καλά την μπάλα.

Ο Ολλανδός πήγε πάρει το ματς για την ομάδα του στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, αλλά στο αριστερό διαγώνιο σουτ που επιχείρησε έβγαλε σε κόρνερ ο Λόπεθ, με τον Φέλιξ Μπριχ να μην αφήνει να χτυπηθεί και να σφυρίζει λήξη, προκαλώντας την αγανάκτηση και εκνευρισμό στους φιλοξενούμενους. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις