Και στα...σαράντα του «πιστός» στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Παρασκευή, 01 Μαρτίου 2013 13:12
EPA/TAL COHEN

Ο Ουαλός άσσος Ράιαν Γκιγκς, θα γιορτάσει το 1000ο του ματς με την φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έχοντας υπογράψει το νέο του συμβόλαιο, βάσει του οποίου θα παραμείνει «κάτοικος» Όλντ Τράφορντ μέχρι το καλοκαίρι του 2014.

A- A A+

Το 40ο έτος της ηλικίας του θα βρει τον Ράιαν Γκιγκς να «υπηρετεί» για 23η χρονιά τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Ο Ουαλός άσσος θα γιορτάσει το 1000ο ματς της καριέρας του έχοντας υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την ομάδα που αγάπησε από παιδί και βάσει του οποίου θα παραμείνει «κάτοικος» Όλντ Τράφορντ μέχρι το καλοκαίρι του 2014.

Η 5η δεκαετία της ζωής του θα βρει τον Γκιγκς να παραμένει στην ομάδα που αναδείχθηκε και που επί 23 συναπτά έτη «υπηρετεί» με απόλυτη συνέπεια. Από τη στιγμή που η «σημαία» του συλλόγου δεν έχει καμία πρόθεση να «κρεμάσει τα παπούτσια του» η διοίκηση μετά από τη σύμφωνη γνώμη και του Αλεξ Φέργκιουσον του πρότεινε νέο μονοετές συμβόλαιο, το οποίο ο Γκιγκς υπέγραψε με «κλειστά μάτια».

«Τι μπορώ να πω για τον Ράιαν, το οποίο δεν έχει ειπωθεί;» αναρωτήθηκε στις δηλώσεις του ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, ενώ τον χαρακτήρισε πως «παράδειγμα προς μίμηση για όλους τους παίκτες».

Ο έμπειρος παίκτης παραδέχτηκε πως «νιώθω πολύ καλά στην ομάδα, απολαμβάνω το ποδόσφαιρο περισσότερο από ποτέ», ενώ επισήμανε πως «πιστεύω πως μπορώ να συνεισφέρω στην ομάδα και γι' αυτό αποφάσισα να συνεχίσω».

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις