Βασίλισσα είναι μόνο μία

Νίκη-πρόκριση με ανατροπή για τη Ρεάλ στο «Θέατρο των Ονείρων»
Τρίτη, 05 Μαρτίου 2013 23:36
REUTERS/PHIL NOBLE

Ο παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης Μόντριτς σκοράρει εναντίον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατά τη διάρκεια του μεταξύ τους αγώνα στο «Όλντ Τράφορντ».

A- A A+

Η Ρεάλ είχε όλους τους οιωνούς απέναντί της, όμως είναι ομάδα κλάσης και το απέδειξε για άλλη μία φορά αποκλείοντας τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μέσα στο «Όλντ Τράφορντ». Μετά το 1-1 της Μαδρίτης νίκησε στην Αγγλία τους «κόκκινους διαβόλους» με 2-1 και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο αγώνας ήταν στα μέτρα των γηπεδούχων την πρώτη μία ώρα, κρίθηκε όμως εν πολλοίς από μία λανθασμένη απόφαση του Τούρκου διαιτητή Τσουνέιτ Τσακίρ, ο οποίος απέβαλε –ελαφρά τη καρδία- τον Νάνι για μαρκάρισμα στον Αρμπελόα, στο 57ο λεπτό.

Ως εκείνο το σημείο η Μάντσεστερ ήταν καλύτερη, είχε δοκάρι με τον Βίντιτς στο 21΄ και κατόρθωσε να προηγηθεί με αυτογκόλ του Σέρχιο Ράμος στο 48΄.

Οι φιλοξενούμενοι δεν έδειχναν ικανοί να αντιδράσουν, αλλά όταν απέκτησαν αριθμητικό πλεονέκτημα δεν άφησαν την ευκαιρία να πάει χαμένη.
Στο 66΄ οι «μερένεχες» ισοφάρισαν με ένα καταπληκτικό σουτ του Μόντριτς από περίπου 30 μέτρα, ενώ στο 69΄ ο Ρονάλντο εκμεταλλεύτηκε τη σέντρα του Ιγκουαΐν για να γράψει το 1-2 και να κρίνει την ιστορία ενός αγώνα, στον οποίο ο Γκιγκς μέτρησε τη 1000ή εμφάνισή του ως επαγγελματίας.

Να σημειωθεί ότι ο Ρονάλντο δεν πανηγύρισε το γκολ που σημείωσε. Στην επιστροφή του μετά από τρία χρόνια στο «Θέατρο των Ονείρων» ο Πορτογάλος άσος έδειξε τρακαρισμένος, όμως οι φίλοι της Γιουνάιτεντ τον χειροκρότησαν θερμά.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις