Ευρωλίγκα: «Φρένο» στην Αναντολού Εφές θέλει να βάλει ο Παναθηναϊκός

Παρασκευή, 01 Μαρτίου 2013 00:17
ICON/ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Οι «πράσινοι» καλούνται και με τη βοήθεια του κόσμου τους να περάσουν αλώβητοι το εμπόδιο μιας εκ των πιο φορμαρισμένων ομάδων στην Ευρώπη.

A- A A+

Την ομάδα που δεν γνωρίζει τι θα πει ήττα στα τελευταία 7 ματς που έχει δώσει στο top 16 της Ευρωλίγκας (έχει μόλις μία ήττα) θα επιδιώξει να σταματήσει απόψε ο Παναθηναϊκός (22:00, ΕΤ1) στο κλειστό του ΟΑΚΑ.
Αναμφισβήτητα η αναμέτρηση της 9ης αγωνιστικής με την Αναντολού Εφές αποτελεί μεγάλη πρόκληση για την ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη. Οι «πράσινοι» καλούνται και με τη βοήθεια του κόσμου τους να περάσουν αλώβητοι το εμπόδιο μιας εκ των πιο φορμαρισμένων ομάδων στην Ευρώπη, προκειμένου να κάνουν το πιο αποφασιστικό βήμα για την πρόκρισή τους στα πλέι οφ.

Αργ. Πεδουλάκης: Με την παρουσία του κόσμου μας θα κάνουμε αυτό που πρέπει

Δήλωση του προπονητή του Παναθηναϊκού, Αργύρη Πεδουλάκη ενόψει του αγώνα των «πρασίνων» με την Αναντολού Εφές στο κλειστό του ΟΑΚΑ για την Ευρωλίγκα.

 Από το ματς του πρώτου γύρου, όταν επικράτησε εύκολα του Παναθηναϊκού με 78-64 η Εφές «τρέχει» σερί 7 διαδοχικών νικών και βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Και οι «πράσινοι», πάντως, προέρχονται από μεγάλη νικη στο Κάουνας επί της Ζαλγκίρις και με τη στήριξη των οπαδών τους μπορούν να τα καταφέρουν και να φτάσουν στην 6η τους νίκη.


Μετά από πολύ καιρό το γήπεδο αναμένεται να γεμίσει με 15.000 οπαδούς του Παναθηναϊκού, καθώς εδώ και μέρες η διοίκηση επιδιώκει με διάφορους τρόπους να πείσει τον κόσμο να σταθεί στο πλευρό της ομάδας με τη μαζική του παρουσία. Οι «φωνές» των ανθρώπων του «τριφυλλιού» αναμένεται να «πιάσουν τόπο», καθώς σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των υπευθύνων της ΚΑΕ στις εξέδρες του κλειστού θα βρίσκονται περίπου 15.000 οπαδοί.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις