Για την 4η νίκη ο Παναθηναϊκός με Μπάμπεργκ

Παρασκευή, 01 Φεβρουαρίου 2013 10:40
ICON PRESS/ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
A- A A+

Πάση θυσία τη νίκη επί της Μπάμπεργκ  θέλει απόψε ο Παναθηναϊκός στο κλειστό του ΟΑΚΑ (22:00, ΕΤ1)

YOUTUBE

Η προαναγγελία του 5ου ομίλου

Η επιστροφή στις επιτυχίες μετά την εντός έδρας ήττα από τη Ρεάλ Μαδρίτης, είναι ο αποκλειστικός στόχος των «πρασίνων», απέναντι σε μία ομάδα που σαφώς και είναι στα μέτρα τους, Η αναμέτρηση είναι στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του top 16 της Ευρωλίγκας.
Οι «πράσινοι» με ρεκόρ 3-2 θέλουν πάση θυσία την τέταρτη νίκη, προκειμένου να διατηρήσουν ακέραιες τις ελπίδες τους για την πρόκριση στα προημιτελικά. Ταυτόχρονα θα επιδιώξουν να παίξουν και καλό μπάσκετ, έτσι ώστε να «ανεβάσουν» τη ψυχολογία τους στα ύψη ενόψει του μεγάλου ντέρμπι της Α1 με τον Ολυμπιακό, το απόγευμα της ερχόμενης Δευτέρας στο ΣΕΦ, ματς που θα κρίνει ουσιαστικά την πρώτη θέση της κανονικής περιόδου.
Οι Γερμανοί έχουν πέντε ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια και αναζητούν την πρώτη τους επιτυχία στη διοργάνωση, ενώ αξίζει να επισημανθεί ότι σε 11 αγώνες που έχουν δώσει στη συγκεκριμένη φάση έχουν υποστεί ισάριθμες ήττες.
Το ευχάριστο για τον τεχνικό των «πρασίνων» Αργύρη Πεδουλάκη είναι πως αυτή την φορά δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα τραυματισμού.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις