Ευρωλίγκα: Η Εφές σταμάτησε τη Ρεάλ

Παρασκευή, 15 Φεβρουαρίου 2013 00:33
EPA/TOLGA BOZOGLU
A- A A+

Η ήττα της Ρεάλ Μαδρίτης στην Κωνσταντινούπολη από την Εφές ήταν το γεγονός της 7ης αγωνιστικής στο Top-16 της Ευρωλίγκας, καθώς αήττητη ομάδα στην παρούσα φάση της διοργάνωσης, πλέον, δεν υπάρχει.

Μάλιστα, οι Τούρκοι τέθηκαν επικεφαλής του 5ου ομίλου, στον οποίο μετέχει και ο Παναθηναϊκός. Η Άλμπα δεν έκανε το χατίρι των «πρασίνων», καθώς έχασε στα τελευταία δευτερόλεπτα από τη Μάλαγα που αποτελεί συνδιεκδικητή της ομάδας του Πεδουλάκη για μια θέση στην τετράδα.

Ακριβώς το ίδιο έγινε με την έτερη γερμανική ομάδα του ομίλου, την Μπάμπεργκ, που έχασε στον πόντο από τη Ζαλγκίρις Κάουνας και έβαλε «φωτιά» στη διεκδίκηση της τέταρτης θέσης, αφού ο Παναθηναϊκός προηγείται μεν κατά ένα βαθμό των Λιθουανών και των Ισπανών, αλλά στο β΄ γύρο θα τους αντιμετωπίσει εκτός έδρας.

Για τον όμιλο του Ολυμπιακού διεξήχθη μόνο ένας αγώνας, με την Μπαρτσελόνα να περνάει νικηφόρα από το άλλοτε απόρθητο «Γιαντ Ελιάου» και να βυθίζει τη Μακάμπι στην απόγνωση.

YOUTUBE/EUROLEAGUE

Οι αγώνες της Πέμπτης

Τα αποτελέσματα:

5ος όμιλος
ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Παναθηναϊκός 86-69, Αναντολού Εφές-Ρεάλ Μαδρίτης 74-72, Άλμπα Βερολίνου-Ουνικάχα Μάλαγα 65-67, Μπάμπεργκ-Ζαλγκίρις Κάουνας 87-88 (παράταση, κ.δ. 76-76)

6ος όμιλος
Μακάμπι Τελ Αβίβ-Μπαρτσελόνα 77-82, Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ-Μπεσίκτας 15/2, Κίμκι-Ολυμπιακός 15/2, Σιένα-Κάχα Λαμποράλ 15/2

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις