Φερστάπεν: Μπορούν να με αποδοκιμάζουν ελεύθερα

Κυριακή, 03 Ιουλίου 2022 10:40
UPD:10:42
Pool via REUTERS/KAMRAN JEBREILI
A- A A+

Η πίστα του Σίλβερστοουν στην Αγγλία αποτελεί την «έδρα» του Λιούις Χάμιλτον και οι οπαδοί του Βρετανού πιλότου της Mercedes ετοίμασαν μια ιδιαίτερη... υποδοχή στον Μαξ Φερστάπεν, τον οποίο και αποδοκίμασαν.

Ο Ολλανδός παγκόσμιος πρωταθλητής, πάντως, δεν έχει κανένα πρόβλημα με αυτά και ξεκαθάρισε πως ο κόσμος είναι ελεύθερος να τον γιουχάρει.

«Αν θέλουν να γιουχάρουν μπορούν να το κάνουν ελεύθερα. Δεν θα αλλάξει τίποτα για εμένα. Όπως και να’ χει, εμένα μου αρέσει να είμαι εδώ, είναι μια φοβερή πίστα με φοβερή ατμόσφαιρα. Μάλλον μερικοί από τους οπαδούς δεν με συμπαθούν. Έχουν τις δικές τους απόψεις και δεν με ενδιαφέρει καθόλου» είπε χαρακτηριστικά.

Στον αντίποδα, ο επικεφαλής της Red Bull Racing, Κρίστιαν Χόρνερ, ήταν σαφώς πιο επιθετικός σχετικά με την συμπεριφορά των φιλάθλων.

«Δεν είναι ποτέ ωραίο να ακούς αποδοκιμασίες για κανέναν οδηγό και είναι ασυνήθιστο για το βρετανικό κοινό να το κάνει αυτό, διότι συνήθως εκτιμούν όλους τους οδηγούς. Είναι κάτι όμως που ο Μαξ αποδέχεται. Ο Λιούις είναι ο αγαπημένος οδηγός του κοινού και δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτό. Στον επόμενο αγώνα θα έχει πολλούς οπαδούς. Ο Μαξ έχει τρομερή υποστήριξη όπου κι αν πάμε στον κόσμο».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις