Ο Φερστάπεν αρνείται να συμμετάσχει στο «Drive To Survive» του Netflix

Πέμπτη, 24 Μαρτίου 2022 13:36
UPD:13:41
Pool via REUTERS/KAMRAN JEBREILI
A- A A+

Όπως ο παγκόσμιος πρωταθλητής Μαξ Φερστάπεν, που δεν επιθυμεί πλέον να συμμετάσχει στη σειρά «Drive To Survive», έτσι και οι θεατές πιστεύουν ότι η πτυχή της «ψυχαγωγίας» της σειράς υπερισχύει της πραγματικότητας.

Χρειάστηκε λοιπόν η κριτική από τον παγκόσμιο πρωταθλητή της Φόρμουλα Ένα για να ωθήσει τον διευθύνοντα σύμβουλο της F1, Στέφανο Ντομενικάλι, να θέλει να συναντήσει τους παραγωγούς αυτής της σειράς του Netflix.

Ο Ολλανδός αποφάσισε να μποϊκοτάρει τη νέα σεζόν, καθώς όπως εξήγησε, «οργάνωσαν μερικές αντιπαλότητες που στην πραγματικότητα δεν υπάρχουν».

Ο Εστεμπάν Οκόν, από την πλευρά του, δήλωσε στο RMC πως «είναι μια αμερικανική εκπομπή. Αυτό που βλέπουμε δεν είναι πάντα πραγματικότητα».

Εκείνος το δέχεται, ο Μαξ Φερστάπεν όχι, αλλά αυτό δημιουργεί πρόβλημα για τον Στέφανο Ντομενικάλι: «Ένας οδηγός που δεν θέλει να συμμετάσχει επειδή δεν αισθάνεται ότι εκπροσωπείται με τον σωστό τρόπο, αυτό δεν είναι καλό».

«Πρέπει να μιλήσουμε με το Netflix γιατί η σειρά δεν πρέπει πάνω από όλα να συγκαλύπτει την πραγματικότητα, διαφορετικά δεν έχει πλέον κανένα ενδιαφέρον. Πρέπει επίσης να το συζητήσουμε με τους πιλότους για να διασφαλίσουμε ότι το πρότζεκτ θα συνεχίσει να είναι ελκυστικό, αλλά χωρίς να αλλοιώνει την ηλικία και την αίσθηση του αθλητισμού που βιώνουμε καθημερινά», δήλωσε ο CEO της F1 στο Motorsport.com.

Επίσης, δεν αρνήθηκε ότι «για να κεντρίσει το ενδιαφέρον ενός νέου κοινού χρησιμοποιήθηκε ένας τόνος που από ορισμένες απόψεις είχε σκοπό να δραματοποιήσει την ιστορία».

Τα αποτελέσματα της σειράς ήταν ωστόσο πολύ θετικά, όπως αποδεικνύεται από το κοινό που αυξήθηκε κατά 4% σε σύγκριση με τη σεζόν του 2020.

Προτεινόμενα για εσάςΑθλητικές Μεταδόσεις