Super League: Προπόνηση με ΑΕΛ έκανε η ΑΕΚ (4-0) ενόψει Ριέκα

Κυριακή, 10 Σεπτεμβρίου 2017 20:26
UPD:20:32
INTIME SPORTS/INTIMEsports
A- A A+

Στο άδειο, λόγω τιμωρίας, ΟΑΚΑ, η ΑΕΚ έκανε «περίπατο» με την ΑΕΛ (4-0) κι έδειξε πανέτοιμη για το πρώτο ματς των ομίλων του Europa League με την Ριέκα την ερχόμενη Πέμπτη.

Το τελικό αποτέλεσμα καταδεικνύει απόλυτα τη διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων. Η Ένωση πέτυχε από δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο, απέναντι στην ΑΕΛ που ήταν κακή στο μεγαλύτερο μέρος του ματς και «παραδόθηκε» άνευ όρων μετά την αποβολή του Αγκάνοβιτς στο 49ο λεπτό (μπήκε στο ματς στο 46΄).

Η νίκη για την ΑΕΚ ήρθε με πολύ εύκολο τρόπο, καθώς στο 4΄ και 34΄ η ομάδα του Χιμένεθ προηγήθηκε 2-0 με το εξαιρετικό γυριστό του Μάνταλου και το πλασέ σε άδεια εστία του Κλωναρίδη από την ωραία προσπάθεια του Λιβάγια.

Στο 49΄ σταμάτησε να υπάρχει και το παραμικρό ενδιαφέρον όσον αφορά το νικητή της αναμέτρησης. Ο Αγκάνοβιτς χτύπησε με αγκωνιά τον Βράνιες και αποβλήθηκε, μόλις 160 δευτερόλεπτα μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο!

Παρά το γεγονός ότι «κατέβασε ταχύτητα» η Ένωση πέτυχε και τρίτο γκολ με τον Τάσο Μπακασέτα στο 74΄, γκολ που φέρει τεράστια ευθύνη ο γκολκίπερ της ΑΕΛ, Μπόζοβιτς.

Λίγο αργότερα, ο Σέρχιο Αραούχο έκανε την επανεμφάνισή του στο ΟΑΚΑ, έστω και χωρίς κόσμο, με γκολ. Περίπου 10 λεπτά μετά την είσοδό του στο γήπεδο ο Αργεντινός με καρφωτή κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 4-0 στο 86ο λεπτό.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις