Super League: Ευκαιρία να «πιάσει» ξανά κορυφή η ΑΕΚ, για την πρώτη νίκη ο Παναθηναϊκός

Κυριακή, 10 Σεπτεμβρίου 2017 10:08
UPD:15:40
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΟΣΧΑΝΔΡΕΟΥ
A- A A+

Την ευκαιρία να «πιάσει» τον Ολυμπιακό στην κορυφή της Super League θα έχει απόψε η ΑΕΚ, ενώ ο Παναθηναϊκός καλείται να πάρει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα μέσα στην Κέρκυρα.

Τέσσερα 24ωρα πριν τοι πρώτο ματς με την Ριέκα στους ομίλους του Europa League, η ΑΕΚ υποδέχεται σήμερα την ΑΕΛ στο Ολυμπιακό Στάδιο με αποκλειστικό στόχο το «τρίποντο» που θα την φέρει ξανά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, έστω και με «συγκάτοικο» τον Ολυμπιακό.

Το ματς στο ΟΑΚΑ έχει «σημαδευτεί» από το «θερμό» επεισόδιο που έγινε το βράδυ της Παρασκευής ανάμεσα στους ιδιοκτήτες των δύο ΠΑΕ, Δημήτρη Μελισσανίδη και Αλέξη Κούγια.

Η «αυλαία» του σημερινού «κυρίως μενού» της 3ης αγωνιστικής θα πέσει στην Κέρκυρα, όπου η τοπική ομάδα θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» θα τα δώσουν όλα για την πρώτη εφετινή τους νίκη (προέρχονται από δύο ισοπαλίες), που θα τους φέρει πιο κοντά στην κορυφή μετά το «στραβοπάτημα» του Ολυμπιακού στη Ξάνθη.

Από δύο σερί ήττες (Πανιώνιο εντός και ΠΑΟΚ εκτός έδρας) προέρχονται οι «Φαίακες», που θα έχουν για πρώτη φορά στον πάγκο τους το νέο προπονητή, Αλέκο Βοσνιάδη.

Το πρόγραμμα της 3ης ημέρας: Πανιώνιος-Παναιτωλικός (16:00, Novasports 2), ΑΕΚ-ΑΕΛ (18:15, Novasports 2), Λεβαδειακός-Πλατανιάς (18:15, Novasports 3), Κέρκυρα-Παναθηναϊκός (20:30, Novasports 1). 

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις