Μπάσκετ: Από 1.100 εισιτήρια σε Άρη και Παναθηναϊκό για τον τελικό

Τρίτη, 07 Φεβρουαρίου 2017 14:33
UPD:14:37
INTIME SPORTS/ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
A- A A+

Άρης και Παναθηναϊκός θα λάβουν από 1.100 εισιτήρια για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, που είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου στο «Αλεξάνδρειο».

Αυτό αποφασίστηκε στη σημερινή σύσκεψη για τα μέτρα τάξης, που πραγματοποιήθηκε παρουσία στελεχών της ΕΟΚ, αξιωματικών της αστυνομικής διεύθυνσης Θεσσαλονίκης κι εκπρόσωπων των δύο σωματείων.

Η αρχική πρόταση της αστυνομίας έκανε λόγο για 800 εισιτήρια σε κάθε ομάδα, όμως στο τέλος ο αριθμός αυξήθηκε κατά 300 ενώ υπάρχει πιθανότητα για να πάρει κάθε αντίπαλος από ακόμη λίγα. 

Άλλα περίπου 800 εισιτήρια θα διατεθούν σε διάφορους φορείς της Θεσσαλονίκης, ενώ 2.500 θέσεις θα μείνουν κενές για να δημιουργηθούν οι απαραίτητες ζώνες ασφαλείας. 

Στους «κιτρινόμαυρους» θα παραχωρηθούν οι θύρες 4, 5, 6 και στους «πράσινους» οι 9, 10, ενώ οι θύρες 2 και 3 θα δοθούν σε φορείς και στην κοινωνία της Θεσσαλονίκης.

Όλα τα εισιτήρια θα είναι ονομαστικά, με ΑΜΚΑ και αριθμό ταυτότητας, ενώ οι δύο ομάδες είναι υποχρεωμένες να παραδώσουν καταστάσεις για τους φιλάθλους τους που θα βρεθούν στο γήπεδο. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις