Γιασικεβίτσιους: Είμαι χαρούμενος που είμαι στον Παναθηναϊκό

Σάββατο, 10 Μαρτίου 2012 22:06
A- A A+

Η συνεισφορά του Λιθουανού γκαρντ ήταν καθοριστική, καθώς πέρα από πρώτος σκόρερ της ομάδας του, βοήθησε στο να ξεμπλοκάρει επιθετικά στην τρίτη περίοδο, όταν ο Ολυμπιακός είχε πάρει το πάνω χέρι.

«Προφανώς είμαστε πολύ χαρούμενοι. Είναι ο πρώτος τίτλος της χρονιάς. Ήταν δύσκολα. Στην τρίτη περίοδο βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Καταφέραμε με κάποιες άμυνες να επιστρέψουμε. Είμαστε χαρούμενοι, γιατί πρόκειται για έναν τίτλο. Θα πρέπει να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε για το υπόλοιπο της Α1 και της Ευρωλίγκας», δήλωσε μετά το τέλος του τελικού.

«Μου αρέσει το παιχνίδι και θα συνεχίσω να παίζω μέχρι να σταματήσω να το απολαμβάνω. Είμαι χαρούμενος που είμαι στην ομάδα με αυτό με το προπονητικό επιτελείο. Θα συνεχίσω μέχρι να σταματήσω να το απολαμβάνω», πρόσθεσε.

Το ίδιο ικανοποιημένος εμφανίστηκε και ο Ίαν Βουγιουκας. Ο Έλληνας σέντερ γέμισε τη ρακέτα του Παναθηναϊκού και ήταν ένας από τους κορυφαίους στη νίκη της ομάδας του.

«Το θέλαμε πάρα πολύ, φάνηκε και από τον τρόπο που το πανηγυρίσαμε. Ουσιαστικά ήταν ένα ξέσπασμα γιατί ήταν ένα ματς που κρίθηκε στο τελευταίο σουτ, κόντρα σε έναν πολύ μεγάλοι αντίπαλο. Το θέλαμε επίσης πολύ γιατί δεν το είχαμε κατακτήσει τα τελευταία δύο χρόνια», σημείωσε.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις