Κύπελλο Μπάσκετ: Τελικός «αιωνίων» στο Ελληνικό

Σάββατο, 10 Μαρτίου 2012 08:00
UPD:12:08

A- A A+

Οι δυο «αιώνιοι» μπορεί να έχουν αρκετά μεγαλύτερες βλέψεις, με το πρωτάθλημα και την Ευρωλίγκα να αποτελούν τους πρώτους τους στόχους, όμως δεν πρόκειται να «αγνοήσουν» το Κύπελλο, που θα ανοίξει την όρεξη σε όποιον το κατακτήσει.

Το ζευγάρι του αποψινού τελικού τείνει να γίνει μόνιμο θέαμα για τον θεσμό, αφού και τα τελευταία τέσσερα χρόνια δεν έχει αλλάξει κανένας από τους δυο φιναλίστ, με τον Παναθηναϊκό να σηκώνει το τρόπαιο τις δυο πρώτες σεζόν (2008 και 2009) και τον Ολυμπιακό να κυριαρχεί στις δυο τελευταίες (2010 και 2011).

Οι φόβοι για την ύπαρξη επεισοδίων μεταξύ των οπαδών των δυο ομάδων είχαν ως αποτέλεσμα να υιοθετηθούν για μια ακόμα χρονιά δρακόντεια μέτρα ασφαλείας. Και παρότι ο τελικός θα έπρεπε να θεωρείται γιορτή για το μπάσκετ, εν τέλει δεν πρόκειται να το παρακολουθήσουν από κοντά παραπάνω από 3.000 άτομα, αφού συμφωνήθηκε οι κάθε ομάδα να πάρει από μόλις 900 εισιτήρια έκαστη.

Μέσα στο παρκέ, πέρα από τον τίτλο, οι καλαθοσφαιριστές και τα τεχνικά επιτελεία δεν έχουν τίποτα άλλο να χωρίσουν και γι' αυτό άλλωστε όλες τις προηγούμενες μέρες προηγήθηκε ένα μπαράζ δηλώσεων κατά της βίας.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις