Super League: Ισόπαλο (1-1) το ντέρμπι στο «Καυτανζόγλειο»

Κυριακή, 18 Δεκεμβρίου 2016 20:19
UPD:20:21
INTIME SPORTS/ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
A- A A+

Ο Ηρακλής κρατούσε ως το 89ο λεπτό μια πολύ μεγάλη νίκη απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης με το γκολ που είχε σημειώσει ο Παύλος Κυριακίδης στο 76΄, αλλά για ακόμη μία φορά φέτος δεν κατόρθωσε να κρατήσει το αποτέλεσμα. 

Ο Μανώλης Μπέρτος ισοφάρισε στο 89΄ για τους Αρκάδες, που εκμεταλλεύτηκαν τις ήττες των Λεβαδειακού, Κέρκυρας και τους έφτασαν στους 12 βαθμούς, ενώ ο «Γηραιός» παραμένει ουραγός με 9.

Στο πρώτο ημίχρονο παίχτηκε ισορροπημένο ποδόσφαιρο με τις δυο ομάδες να δημιουργούν λίγες αλλά καλές ευκαιρίες εκατέρωθεν. Η πρώτη και πολύ σημαντική ήταν για τον Ηρακλή στο 15΄, όταν στο τετ-α-τετ του Περόνε με τον Ντοναρούμα ο Ιταλός τερματοφύλακας έσωσε την εστία του με μεγάλη επέμβαση, αλλά και στο επόμενο λεπτό όταν πολύ δυνατό σουτ του Ιντζόγλου εξουδετερώθηκε πάλι από τον Ντοναρούμα.

Στο 34΄ μακρινό σουτ του Μάσα από πλάγια και αριστερά έξω από την μεγάλη περιοχή απομάκρυνε σε κόρνερ ο Χουάντερσον με εντυπωσιακή επέμβαση και πριν την λήξη του ημιχρόνου πλησίασε στο γκολ, αλλά το σουτ του Ιωαννίδη έφυγε μόλις άουτ.

Στο 76΄ ο Ηρακλής έφτασε στο 1-0, όταν από συνδυασμό Κυριακίδη-Περόνε και ασίστ του δεύτερου, ο πρώτος στην πλάτη της άμυνας του Αστέρα πέρασε τον Ντοναρούμα και πλάσαρε από δύσκολη θέση.

Στο 89΄ ο Αστέρας ισοφάρισε, όταν από εκτέλεση φάουλ των φιλοξενουμένων, η απομάκρυνση του Χουάντερσον ήταν ασθενής, οι αμυντικοί των γηπεδούχων δεν κατάφεραν να διώξουν περισσότερο και η κόντρα βρήκε στον Μπέρτο για να καταλήξει η μπάλα στα δίχτυα.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις