Super League: Σαρωτικός ΠΑΟΚ, 5-0 στην Κέρκυρα

Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου 2016 21:38
UPD:22:00
INTIME SPORTS/VILLA
A- A A+

Ένας εκπληκτικός ΠΑΟΚ, διέλυσε την Κέρκυρα στο νησί των Φαιάκων με 5-0, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής στη Super League.

Το σκορ μιλά από μόνο του για τη διαφορά δυναμικότητας που είχαν σήμερα οι αντίπαλοι, αλλά είναι και δηλωτικό της εμφάνισης του «Δικέφαλου».

Το αυτογκόλ του Ανδρεόπουλου στο 48ο... δευτερόλεπτο «έκοψε τα πόδια» των γηπεδούχων, που δέχθηκαν στη συνέχεια σφυροκόπημα από την ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς.

Το μακεδονικό συγκρότημα έπαιζε μόνο του στο γήπεδο, καθώς οι γηπεδούχοι είχαν μείνει στις ισοπαλίες που είχαν αποσπάσει απέναντι σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ και το πλήρωσαν με τη βαρύτερη εντός έδρας ήττα της ιστορίας τους στην ανώτατη κατηγορία. 

Κριτική δεν μπορεί να γίνει, αφού ο ΠΑΟΚ έχασε ευκαιρίες για ακόμη μεγαλύτερο σκορ, ενώ στα αξιοσημείωτα θα πρέπει να καταγραφή η παρατεταμένη γκίνια του Αθανασιάδη, που δεν κατόρθωσε να σκοράρει ούτε με πέναλτι!

Οι φιλοξενούμενοι διπλασίασαν με έξοχο πλασέ του Μπίσεσβαρ στο 23΄ και έφτασαν στο 0-3 στο 33΄ με τον Κάμπος, που πήρε το ριμπάουντ μετά την απόκρουση του Κουτζαβασίλη στο πέναλτι του Κλάους.

Ο Κάμπος ανέβασε το δείκτη  του σκορ στο 58ο λεπτό και το σκορ διαμορφώθηκε στο 61΄, όταν η μπάλα βρήκε στο σώμα του Ιωάννου και κατέληξε στα δίχτυα μετά την κεφαλιά του Μάτος, με την μπάλα να έχει κατεύθυνση παράλληλα προς την εστία στην κεφαλιά του Βραζιλιάνου.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις