Europa League: «Παίζει τα ρέστα του» ο ΠΑΟΚ, για την πρωτιά στην Κύπρο ο Ολυμπιακός

Πέμπτη, 08 Δεκεμβρίου 2016 06:01
UPD:06:27
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ
A- A A+

Η  «αυλαία» των ομίλων του Europa League πέφτει απόψε με τις δύο από τις τρεις ελληνικές ομάδες (ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός) να παίζουν εντός έδρας με Σλόβαν Λίμπερετς και Θέλτα, ενώ ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον ΑΠΟΕΛ στην Λευκωσία.

Για τον Παναθηναϊκό είναι το τελευταίο ματς στη διοργάνωση, καθώς η ευρωπαϊκή του πορεία δεν θα έχει συνέχεια. Οι «πράσινοι» έχουν αποκλειστεί από την 5η αγωνιστική μετά την ήττα από τον Άγιαξ, οπότε θα προσπαθήσουν να «σώσουν» το γοήτρό τους κλείνοντας με μία νίκη επί των Ισπανών στο «Απόστολος Νικολαΐδης» (22:05). Αξίζει να επισημανθεί ότι μετά από πέντε ματς στον 7ο όμιλο το «τριφύλλι» μετρά μόλις ένα βαθμό (ισοπαλία εκτός έδρας με τη Σταντάρ Λιέγης).

«Ματς χωρίς αύριο» είναι για τον ΠΑΟΚ η αναμέτρηση με την Σλόβαν Λίμπερετς στην Τούμπα (18:00). Μετά από ένα σερί κακών αποτελεσμάτων και εμφανίσεων, η ομάδα της Θεσσαλονίκης θέλει πάση θυσία τους τρεις βαθμούς με τους Τσέχους για να ελπίζει βάσιμα σε πρόκριση στους «32» της διοργάνωσης. Αρκεί στο άλλο ματς του γκρουπ, ανάμεσα στην Καραμπάχ και στην Φιορεντίνα να υπάρξει νικητής (η ισοπαλία αφήνει εκτός τον ΠΑΟΚ).

Την πρωτιά του 2ου ομίλου θα διεκδικήσει στο ΓΣΠ ο Ολυμπιακός απέναντι στον πρωτοπόρο, ΑΠΟΕΛ (20:00). Οι Κύπριοι «βολεύονται» και με την ισοπαλία, κάτι που σημαίνει ότι οι Πειραιώτες μόνο με νίκη θα πάρουν την πρώτη θέση. Μετά από αρκετό καιρό στην αποστολή των «ερυθρόλευκων» συμμετέχει και ο Τσόρι Ντομίνγκες.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις