Europa League: Ο Μάρινερ στην Τούμπα, ο Γκράντε στην Λευκωσία

Δευτέρα, 05 Δεκεμβρίου 2016 14:51
UPD:14:53
EPA/GERRY PENNY

Η ευρωπαϊκή συνομοσπονδία όρισε τον Μάρινερ στην αναμέτρηση της Τούμπας (8/12), όπου ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί την Σλόβαν Λίμπερετς.

A- A A+

Ο Άγγλος, Αντρε Μάρινερ και ο Ισπανός, Κάρλος ντελ Θέρο Γκράντε ορίστηκαν από την UEFA να διευθύνουν τα δύο πολύ σημαντικά ματς των ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού με Σλόβαν και ΑΠΟΕΛ στο φινάλε της φάσης των ομίλων του Europa League.

Η ευρωπαϊκή συνομοσπονδία όρισε τον Μάρινερ στην αναμέτρηση της Τούμπας (8/12), όπου ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί την Σλόβαν Λίμπερετς, με στόχο αποκλειστικά τη νίκη για να ελπίζει βάσιμα στην πρόκρισή του στους «32» της διοργάνωσης.

Στο ΓΣΠ της Κύπρου την ίδια ημέρα, ΑΠΟΕΛ και Ολυμπιακός θα «διασταυρώσουν τα ξίφη τους», με... φόντο την πρωτιά του 2ου ομίλου. Μόνο νίκη θέλει η ελληνική ομάδα για να «σφραγίσει» την 1η θέση του γκρουπ, αντίθετα οι Κύπριοι «βολεύεονται» και με την ισοπαλία. Ο Γκράντε θα διευθύνει το μεγάλο ματς.

Τέλος, στο αδιάφορο για τον Παναθηναϊκό παιχνίδι με την Θέλτα, στο «Απόστολος Νικολαΐδης», θα «σφυρίξει» ο Λετονός, Αντρις Τρεϊμάνις.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις