Κλίντον και Τραμπ ως πηγές έμπνευσης

Τρίτη, 08 Νοεμβρίου 2016 16:08
UPD:16:12
euronews

Οι υπεύθυνοι μιας αλυσίδας έτοιμου φαγητού στη Μόσχα «επένδυσαν» στους δύο υποψηφίους για την προεδρία των ΗΠΑ, δημιουργώντας σάντουιτς αφιερωμένα στην κ. Κλίντον και τον κ. Τραμπ.

A- A A+

Πηγή έμπνευσης ανά τον κόσμο αποτελούν οι μονομάχοι για τον Λευκό Οίκο, Χίλαρι Κλίντον και Ντόναλντ Τραμπ, τη στιγμή που ζώα «μέντιουμ» δίνουν τα… προγνωστικά τους για το ποιος θα είναι ο 45ος πρόεδρος των ΗΠΑ.

Οι υπεύθυνοι μιας αλυσίδας έτοιμου φαγητού στη Μόσχα «επένδυσαν» στους δύο υποψηφίους για την προεδρία των ΗΠΑ, δημιουργώντας σάντουιτς αφιερωμένα στην κ. Κλίντον και τον κ. Τραμπ.

Όπως ανέφερε ο εμπνευστής των σάντουιτς, σύμφωνα με το Euronews, «τo σάντουιτς Τραμπ έχει περισσότερο κρέας και πρωτεΐνες. Είναι υψηλής θερμιδικής αξίας. Μπορεί να συγκριθεί με τη ζωή του μεγιστάνα που έβγαλε δισεκατομμύρια από τον κατασκευαστικό τομέα. Από την άλλη, το σάντουιτς Χίλαρι είναι πιο πικάντικο. Ανεξάρτητα από το τι λένε για εκείνη είναι μια εκκεντρική γυναίκα. Για αυτό δεν ξέρεις από που θα καείς».

Την ίδια στιγμής, στη Βαρκελώνη τα παραδοσιακά κουκλάκια της φάτνης των Χριστουγέννων (caganers), έλαβαν τη μορφή της πρώην υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ και του Αμερικανού μεγιστάνα των ακινήτων. Σύμφωνα με το έθιμο, οι Καταλανοί κρύβουν τα είδωλα στη φάτνη και όποιος τα βρει θεωρείται τυχερός.

Εξάλλου, αν και δεκάδες διασημότητες από τον χώρο της μουσικής και του κινηματογράφου έχουν ταχθεί υπέρ της υποψήφιας των Δημοκρατικών, ένα ψάρι και ένας πίθηκος, που θεωρούνται «μέντιουμ» λόγω επιτυχημένων προβλέψεών τους, «έδειξαν» τον Ρεπουμπλικάνο Τραμπ ως  επόμενο πρόεδρο των ΗΠΑ.

Στην Ινδία, ένα ψάρι προέβλεψε νίκη του κ. Τραμπ στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές, επιλέγοντας τρεις φορές να τραφεί από μία βάρκα με τη φωτογραφία του υποψηφίου των Ρεπουμπλικάνων.

Η «προφητεία» του ψαριού -ο προκάτοχος του οποίου, σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο, προέβλεπε με ακρίβεια τα αποτελέσματα αγώνων ποδοσφαίρου και κρίκετ- συμβαδίζει με εκείνη του πιθήκου Γκέντα, ο οποίος επέλεξε να φιλήσει τη φιγούρα του κ. Τραμπ, έναντι αυτής της κ. Κλίντον, σε πάρκο αναψυχής στην Κίνα.

Πλέον, μένει να φανεί αν θα επαληθευτούν οι συγκεκριμένες προβλέψεις.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή