Ενωτική εμφάνιση Κλίντον στη Βόρεια Καρολίνα

Τρίτη, 08 Νοεμβρίου 2016 08:48
UPD:09:40
REUTERS/BRIAN SNYDER

Η  υποψήφια των Δημοκρατικών για την προεδρία των ΗΠΑ, Χίλαρι Κλίντον, τόνισε ότι θα πρέπει να σταματήσει η διαίρεση και η διχόνοια στις ΗΠΑ και κάλεσε τους υποστηρικτές της να ψηφίσουν μαζικά. 

A- A A+

Ενωτική εμφανίστηκε η υποψήφια των Δημοκρατικών για την προεδρία των ΗΠΑ, Χίλαρι Κλίντον, στην τελευταία της προεκλογική συγκέντρωση στο Ράλεϊ της Βόρειας Καρολίνας, διαβεβαιώνοντας ότι θα είναι πρόεδρος για όλους τους Αμερικανούς.

EURONEWS

Η Κλίντον τόνισε ότι θα πρέπει να σταματήσει η διαίρεση και η διχόνοια στις ΗΠΑ και κάλεσε τους υποστηρικτές της να ψηφίσουν μαζικά, σημειώνοντας ότι κανένας δεν πρέπει να αναρωτηθεί μετά τις εκλογές αν θα μπορούσε να είχε κάνει περισσότερα.

Παράλληλα, η υποψήφια των Δημοκρατικών υπογράμμισε τη σημασία της κοινωνικής πολιτικής για την υποστήριξη οικογενειών που έχουν ανάγκη.

Κλείνοντας την ομιλία της παρότρυνε τους ψηφοφόρους να επιλέξουν το όραμα για μία «Αμερική γεμάτη ελπίδα, φιλόξενη και γενναιόδωρη». «Οι θεμελιώδεις αξίες μας δοκιμάζονται σε αυτές τις εκλογές, αλλά η πίστη στο μέλλον δεν υπήρξε ποτέ τόσο ισχυρή», κατέληξε η υποψήφια του Δημοκρατικού Κόμματος.

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή