Σκίμπε: Υπάρχει πρόοδος στην ομάδα, παγκόσμια κλάση οι στόπερ μας

Σάββατο, 08 Οκτωβρίου 2016 00:57
UPD:01:21
INTIME SPORTS/INTIMEsports

«Ο στόχος είναι να κερδίσουμε και στην Εσθονία. Θα ξεκουραστούμε πρώτα και μετά θα κοιτάξουμε να βρούμε τις απαντήσεις που ζητά αυτό το παιχνίδι», απάντησε ο Σκίμπε.

A- A A+

Ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα και το «δύο στα δύο» της Εθνικής στα προκριματικά του Μουντιάλ 2018 ήταν ο Μίχαελ Σκίμπε.

«Κάθε νίκη βοηθά στην ψυχολογία των παικτών και της ομάδας. Ήταν το δύσκολο παιχνίδι που περιμέναμε. Βάλαμε ωραία γκολ αλλά δεν παίξαμε με ψυχραιμία, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Η ομάδα μας όμως έδειξε θέληση και έτρεξε πολύ», σχολίασε ο Γερμανός τεχνικός μιλώντας στην κάμερα του ΣΚΑΊ.
 
«Βλέπω μια πρόοδο, είμαστε σε καλό δρόμο. Οι παίκτες βγάζουν μια μεγάλη ενέργεια, ειδικά οι δύο σέντερ μπακ με τη δύναμη που πηγαίνουν στην μπάλα. Με τη διάθεσή τους οι παίκτες δείχνουν ότι θέλουν κάτι διαφορετικό», πρόσθεσε.

Για τον αγώνα που ακολουθεί στο Ταλίν, με την Εσθονία, σχολίασε ότι «στόχος είναι να κερδίσουμε και στην Εσθονία. Θα ξεκουραστούμε πρώτα και μετά θα κοιτάξουμε να βρούμε τις απαντήσεις που ζητά αυτό το παιχνίδι».

Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε, ο Σκίμπε έπλεξε το εγκώμιο Μανωλά και Παπασταθόπουλου: «Σίγουρα η ανάπτυξη δεν ήταν τόσο καλή σήμερα και δεν κερδίσαμε και τις μπάλες που έπρεπε. Στο κέντρο του γηπέδου έπρεπε να αμυνθούμε πιο ψηλά. Αυτό που μου κάνει θετική εντύπωση είναι το αθλητικό κομμάτι, η δύναμή μας και το πάθος. Οι στόπερ μας κάνουν άμυνα παγκόσμιας κλάσης και δίνουν στήριγμα σε όλη την ομάδα»

Και κατέληξε: «Αυτό που μας στεναχωρεί είναι ότι χτύπησε ο Τζαβέλλας στο γόνατο και θα λείψει σίγουρα με την Εσθονία. Εύχομαι να γίνει γρήγορα καλά. Να γυρίσει γρήγορα με ΠΑΟΚ και να τον έχουμε μαζί μας με τη Βοσνία τον Νοέμβριο. Δεν θα καλέσουμε άλλον, έχουμε τον Χολέμπας και τον Σταφυλίδη».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις