Μουντιάλ 2018: Ο Πελέ πλήρωσε τα νεύρα του με αποκλεισμό από την Ιταλία

Παρασκευή, 07 Οκτωβρίου 2016 13:59
UPD:14:03
REUTERS/STEFANO RELLANDINI
A- A A+

Με αποκλεισμό από την αποστολή για το προσεχές παιχνίδι της Εθνικής Ιταλίας τιμωρήθηκε ο Γκρατσιάνο Πελέ, λόγω της άρνησής του να δώσει το χέρι στον προπονητή της «σκουάντρα ατζούρ», Τζαμπιέρο Βεντούρα, τη στιγμή της αλλαγής του στο χθεσινό αγώνα με την Ισπανία.

Ο διεθνής επιθετικός, ο οποίος αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Κίνας με την Σαντόνγκ Λουνένγκ, θα λείψει από την αναμέτρηση της Κυριακής εναντίον της Π.Γ.Δ.Μ., σε μια απόφαση που ο Βεντούρα έλαβε από κοινού με την ιταλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία.

Σε μια προσπάθεια να αμβλύνει το εις βάρος του κλίμα, ο Πελέ ζήτησε συγγνώμη από τον ομοσπονδιακό εκλέκτορα και τους συμπαίκτες του μέσω των social media. «Ω ναι !! Δυστυχώς, μου συμβαίνει και πάλι να κάνω μια βλακεία», έγραψε ο ποδοσφαιριστής.

«Μια απαράδεκτη συμπεριφορά, εναντίον του προπονητή κατά πρώτο και, κατά συνέπεια, στους συμπαίκτες μου, οι οποίοι έχουν πάντοτε αποδείξει τις αξίες τους μέσα σε αυτή τη φανταστική ομάδα, της οποίας αποτελούμε μέλη. Κάθε σοβαρό λάθος έχει συνέπειες και είναι δίκαιο να αναλάβω την ευθύνη για ό,τι συνέβη. Είμαι υποχρεωμένος να ζητήσω συγγνώμη απ΄όλους», συμπλήρωσε.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις