Μουντιάλ 2018: Με Κύπρο απόψε η Εθνική για τη δεύτερη νίκη

Παρασκευή, 07 Οκτωβρίου 2016 12:24
UPD:12:50
INTIME SPORTS/LATO KLODIAN
A- A A+

Η Κύπρος είναι η δεύτερη αντίπαλος που καλείται να αντιμετωπίσει η Εθνική στα προκριματικά του Μουντιάλ της Ρωσίας, το 2018.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα υποδεχθεί απόψε (21:45) στο «Γ. Καραϊσκάκης» την ομάδα της Μεγαλονήσου στοχεύοντας να διπλασιάσει τις νίκες της στον 8ο όμιλο της ευρωπαϊκής ζώνης.

Στην πρεμιέρα, στις 6 Σεπτεμβρίου, η Εθνική ξεκίνησε με εύκολη εκτός έδρας νίκη επί του αδύναμου Γιβραλτάρ (4-1), ενώ η Κύπρος δεν κατόρθωσε να προβάλει αντίσταση στο Βέλγιο, χάνοντας εντός έδρας 0-3.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής Μίχαελ Σκίμπε έδωσε το σύνθημα όχι μόνο για νίκη στο σημερινό παιχνίδι, αλλά και σε εκείνο που θα ακολουθήσει τρεις ημέρες αργότερα στο Ταλίν, απέναντι στην Εσθονία.

«Πρέπει να συγκεντρωθούμε για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και με τη θέληση που έχουμε να νικήσουμε και στην Εσθονία», υπογράμμισε ο Γερμανός τεχνικός. «Ξεκινήσαμε σίγουρα μερικά πράγματα, αλλά και μέσα στην ομάδα άλλαξε κάτι. Δυο χρόνια έφαγε ΄΄ξύλο΄΄ η ομάδα και πλέον όλοι δεν το θέλουν άλλο. Θέλουν αλλαγή», πρόσθεσε.

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Γιαννιώτας προειδοποίησε συμπαίκτες και τεχνικό επιτελείο πως «η Κύπρος θα έρθει προετοιμασμένη κατάλληλα, θα έρθει διαβασμένη. Μας ξέρουν καλά τόσα χρόνια, το ίδιο και εμείς».

Η Εθνική θα παίξει με σύστημα 4-2-3-1 και την αρχική ενδεκάδα αναμένεται να αποτελέσουν οι, Καρνέζης, Τοροσίδης, Χολέμπας, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Μανιάτης, Σταφυλίδης ή Ταχτσίδης, Μάνταλος, Μπακασέτας, Φορτούνης και Μήτρογλου.

Στους άλλους δύο αγώνες του ομίλου θα παίξουν, με ίδια ώρα έναρξης, Βέλγιο-Βοσνία και Εσθονία-Γιβραλτάρ. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις