Ισοπαλία (0-0) στα Χανιά για Πλατανιά και ΠΑΟΚ

Κυριακή, 17 Απριλίου 2016 20:54
UPD:20:59
INTIME SPORTS/VILLA
A- A A+

Ισόπαλοι 0-0 αναδείχθηκαν στα Περιβόλια Πλατανιάς και ΠΑΟΚ σε ένα από τα μετριότερα παιχνίδια της 30ής αγωνιστικής, με τη μακεδονική ομάδα να τερματίζει στην τέταρτη θέση της κανονικής περιόδου, μετά την ήττα του Πανιώνιου από τον Ατρόμητο.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν κάκιστο, από τα χειρότερα που έχουν παιχθεί φέτος στο πρωτάθλημα και για του λόγου το αληθές είχαμε την καταγραφή μόνο μίας ευκαιρίας σε 45 λεπτά!

Στο 34΄ ο Γουνδουλάκης βρήκε ωραία τον Κουλιμπαλί, o Αφρικανός ποδοσφαιριστής του Πλατανιά έπιασε πολύ ωραίο σουτ λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή και έστειλε την μπάλα ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Γλύκου.

Στο 55ο λεπτό οι γηπεδούχοι έχασαν δύο ευκαιρίες με διαφορά δευτερολέπτων. Αρχικά ο Μιλούνοβιτς δεν κατόρθωσε να νικήσει τον Γλύκο, ο οποίος απέκρουσε σε κόρνερ και στην εκτέλεσή του ο Γουνδουλάκης σούταρε, ο Σελίν παρεμβλήθηκε μπροστά από την εστία, αλλά έστειλε την μπάλα άουτ.

Χρειάστηκε να φτάσει το παιχνίδι στο 59ο λεπτό για να κάνει μια ευκαιρία και μάλιστα μεγάλη ο ΠΑΟΚ, όταν ο Γκάρι Ροντρίγκες βγήκε απέναντι από τον Κοκκαλά, αλλά έστειλε την μπάλα άουτ αν και ολομόναχος, ενώ στο 62΄ ο Γλύκος έσωσε τον «Δικέφαλο» στο πλασέ του Γουνδουλάκη.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις