Άνετος ο Ηρακλής, 3-0 τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή

Κυριακή, 10 Απριλίου 2016 21:03
UPD:21:10
INTIME SPORTS/INTIMEsports
A- A A+

Ο Ηρακλής εμφανίστηκε βελτιωμένος συγκριτικά με τις τελευταίες εμφανίσεις του, ήταν καλύτερη ομάδα από τον Πανθρακικό και έφτασε σε μια ευρείας έκτασης νίκη με 3-0 επί της ομάδας της Κομοτηνής, μέσα στην έδρα της, στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Όλα απολοποιήθηκαν για την ομάδα της Θεσσαλονίκης όταν στο 17ο άνοιξε το σκορ με εξαιρετική απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λεοζίνιο, με τον Βραζιλιάνο μέσο να γράφει το 0-1.

Η υποβιβασμένη και χωρίς το παραμικρό κίνητρο γηπεδούχος προσπάθησε να απειλήσει στη συνέχεια τον «Γηραιό», χωρίς να τα καταφέρει πάντως και στο τέλος έφυγε από το γήπεδο με ένα βαρύ σκορ.

Η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου είχε τις ευκαιρίες να «καθαρίσει» νωρίτερα το παιχνίδι αλλά το έπραξε αργά, σκοράροντας τα άλλα δύο γκολ της μόλις στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης.

Στο 88ο λεπτό μετά από κάθετη του Τσιλιανίδη στον Ρομάνο αυτός βγήκε μόνος απέναντι από τον Αθανασιάδη για το 0-2, ενώ στην επόμενη φάση ήταν ο ίδιος δημιουργός και επέτρεψε στον Περόνε να διαμορφώσει το τελικό 0-3.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις