Μπάσκετ: Ντέρμπι στο ΟΑΚΑ, στην Πάτρα ο Ολυμπιακός

Δευτέρα, 04 Απριλίου 2016 10:16
UPD:10:22
ACTION IMAGES PRESS AGENCY/ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
A- A A+

Η αυλαία της προτελευταίας (25η) αγωνιστικής στην Α1 Ανδρών ολοκληρώνεται απόψε με τις συναντήσεις Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, που θα αντιμετωπίσουν τον Απόλλωνα Πατρών και την ΑΕΚ, αντίστοιχα. 

Πρώτο (18:00) θα ξεκινήσει το παιχνίδι των «ερυθρόλευκων» στην αχαϊκή πρωτεύουσα. Με νίκη ο Ολυμπιακός ουσιαστικά «καθαρίζει» με το πλεονέκτημα έδρας σε όλη τη σειρά των πλέι οφ, αφού θα τελειώσει την κανονική περίοδο παίζοντας στο ΣΕΦ με το Ρέθυμνο.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν έχει στη διάθεσή του τον Πρίντεζη, που ταλαιπωρείται από πρόβλημα στο πέλμα, ούτε τον ανέτοιμο Λοτζέσκι, αλλά επανέρχεται ο Μιλουτίνοφ, ο οποίος είχε προσβληθεί από γαστρεντερίτιδα την περασμένη εβδομάδα.

Από την πλευρά του ο Απόλλωνας είναι πλήρης και θα ήθελε να φανεί ανταγωνιστικός όσο μπορεί, ενώ στο περιθώριο της συνάντησης θα τιμηθεί ο αρχηγός του, Νίκος Αργυρόπουλος, που αποσύρεται στο τέλος της σεζόν. 

Στις 20:00 θα ξεκινήσει το ντέρμπι του ΟΑΚΑ ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, με τους «πράσινους» τυπικά γηπεδούχους. Η ομάδα του Σάσα Τζόρτζεβιτς ισοβαθμεί με τον Ολυμπιακό αλλά υστερεί στη διαφορά πόντων και για να κόψει πρώτη το νήμα χρειάζεται μια νίκη περισσότερη από τους «ερυθρόλευκους».

Η Ένωση, από την πλευρά της, δεν έχει βαθμολογικό κίνητρο αφού ό,τι και να γίνει είναι τέταρτη, θα ήθελε όμως να συνδυάσει με μια νίκη την επέτειο των 48 ετών που συμπληρώνει σήμερα από την κατάκτηση του Κυπέλλου Κυπελλούχων το 1968.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις