Μπάσκετ: Μάχες σε όλα τα μέτωπα

Σάββατο, 02 Απριλίου 2016 13:28
UPD:13:35
INTIME SPORTS/ΤΟΣΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
A- A A+

Το ντέρμπι του ΟΑΚΑ ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, τη Δευτέρα 4 Απριλίου, μονοπωλεί το ενδιαφέρον κατά την 25η και προτελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου στην Α1 Ανδρών.

Νωρίτερα όμως και συγκεκριμένα σήμερα το απόγευμα θα προηγηθούν πέντε πολύ σημαντικά παιχνίδια, που θα κρίνουν εισόδους στα πλέι οφ αλλά και θα αποσαφηνίσουν το «τοπίο» ως προς την υπόθεση της παραμονής και του υποβιβασμού.

Στη «μητέρα των μαχών» για τη σωτηρία, ο Αρκαδικός αντιμετωπίζει στην Τρίπολη την Καβάλα και με νίκη κάνει άλμα παραμονής, ενώ οι «Αργοναύτες» με ήττα χαιρετούν την κατηγορία από σήμερα. 
 
Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Πυλαία τον Κόροιβο Αμαλιάδας σε... οικογενειακό εμφύλιο, καθώς ο κόουτς των γηπεδούχων, Σούλης Μαρκόπουλος θα αντιπαρατεθεί με το γιο του, Χάρη, στη «σκακιέρα» των πάγκων.

Η ομάδα της Ηλείας βρίσκεται σε δεινή βαθμολογική θέση και χρειάζεται απεγνωσμένα τη νίκη, το ίδιο όμως και ο «Δικέφαλος» που αναζητεί το «κλείδωμα» της εξάδας.

Αγωνία και για τα Τρίκαλα, που επίσης «ζορίζονται» βαθμολογικά και παίζουν στο Λαύριο, το οποίο έκανε τη νίκη της περασμένης αγωνιστικής όταν άλωσε την Πυλαία απέναντι στον ΠΑΟΚ και θα αναζητήσει μια νέα νίκη απόψε για να παραμείνει στο «κόλπο» των πλέι οφ.

Το Ρέθυμνο υποδέχεται τον Άρη σε ματς που οι γηπεδούχοι με νίκη οδηγούνται στα πλέι οφ και οι «κίτρινοι» με «διπλό» σφραγίζουν την τρίτη θέση, ενώ Κολοσσός και Κηφισιά θα παίξουν στη Ρόδο για την έκτη θέση.

Το πρόγραμμα (όλοι οι αγώνες ξεκινούν στις 17:00):

  • Κολοσσός Ρόδου-Κηφισιά    
  • Αρκαδικός-Καβάλα       
  • ΠΑΟΚ-Κόροιβος Αμαλιάδας      
  • Λαύριο-Τρίκαλα 
  • Ρέθυμνο-Άρης

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις