Super League: Αυλαία στους «Ζωσιμάδες» με ντέρμπι

Δευτέρα, 21 Μαρτίου 2016 13:27
UPD:13:29
INTIME SPORTS/LATO KLODIAN
A- A A+

Στα Γιάννενα πέφτει απόψε η αυλαία της 27ης αγωνιστικής, με τον γηπεδούχο ΠΑΣ να αντιμετωπίζει (19:30) τον Πανιώνιο σε μια πολύ ενδιαφέρουσα και για τους δύο μονομάχους αναμέτρησης.

Με νίκη οι γηπεδούχοι Ηπειρώτες θα μειώσουν στους τρεις βαθμούς τη διαφορά από την πέμπτη θέση και τους «κυανέρυθρους», οι οποίοι είναι αυτονόητο ότι επιδιώκουν το τρίποντο για να εδραιώσουν την παρουσία τους στα πλέι οφ της Λίγκας.

Οι γηπεδούχοι του Γιάννη Πετράκη δεν θα έχουν στη διάθεσή τους τον Στρούνα, που έχει υποχρεώσεις με την Εθνική Σλοβενίας, θα ενισχυθούν όμως με τον Λίλα.

Στην αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα μετέχουν οι, Περιστερίδης, Πασχαλάκης, Ίλιτς, Τσουκαλάς, Μιχαήλ, Γιάκος, Τζημόπουλος, Μπέριος, Ακόστα, Ναδάλες, Σκόνδρας, Ηλιάδης, Καρανίκας, Κοζορώνης, Λίλα, Κούτρης, Μανιάς και Γαρουφαλιάς.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο ο Μαρίνος Ουζουνίδης υπολογίζει στον Οικονόμου, ενώ έχει διαθέσιμους τους Παπαδόπουλο, Διούδη, Αργυρόπουλο, Βλάχο, Ρισβάνη, Πατσατζόγλου, Τασουλή, Κόρμπο, Τζανδάρη, Σιώπη, Καθάριο, Oικονόμου, Μπλέτσα, Μπακασέτα, Καραμάνο, Βιγιάλμπα, Χαλκιαδάκη, Ανσαριφάρντ, Μασούρα και Μπαργκάν.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις