Πέρασε από την Κομοτηνή (1-0) ο Ατρόμητος, ήττα - καταδίκη για Πανθρακικό

Κυριακή, 20 Μαρτίου 2016 19:09
UPD:19:17
INTIME SPORTS/INTIMEsports
A- A A+

Με δεύτερη συνεχή νίκη συνέχισε ο Ατρόμητος στο πρωτάθλημα, καθώς στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής επικράτησε με 1-0 του Πανθρακικού στην Κομοτηνή και βελτίωσε τη θέση του στην κατάταξη, καταδικάζοντας σε υποβιβασμό την ομάδας της Θράκης.

Οι γηπεδούχοι έμειναν στους 17 βαθμούς, που σημαίνει ότι ακόμη κι αν κάνουν το «3 στα 3» στα ματς που απομένουν και φτάσουν τη Βέροια στους 26 βαθμούς, εφόσον η «βασίλισσα του βορρά» δεν πάρει ούτε ένα βαθμό, υστερούν απέναντί της στην ισοβαθμία.

Το ματς ξεκίνησε με μια μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους, όταν στο 2ο λεπτό το σουτ του Χασομέρη μέσα από την περιοχή έφυγε ελάχιστα δίπλα από το (αριστερό) δοκάρι του Μπάρκα, αλλά στο 21΄ ο Λε Ταλέκ δεν τη «χάρισε» στον Αθανασιάδη.

Ο Σουμπίνιο άφησε «ξερή» με την μπαλιά του την άμυνα του Πανθρακικού και ο Γάλλος επιθετικός, τετ α τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα, είχε όσο χρόνο χρειάστηκε για να εκτελέσει με την… ησυχία του γράφοντας το 0-1.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Ούμπιντες πλάσαρε μόλις άουτ σε πολύ μεγάλη ευκαιρία του Ατρόμητου, που μετά το γκολ είχε κυριαρχήσει πλήρως, ενώ στο 45΄ ο Ματέι είχε νέα μεγάλη στιγμή για να εδραιώσει το προβάδισμα της ομάδας του.

Στην επανάληψη ο Πανθρακικός ήταν καλύτερος και έχασε σημαντικές ευκαιρίες για να φτάσει στην ισοφάριση. Στο 55΄ ο Μπάρκας απέκρουσε το πλασέ του Ίγκορ, στο 61΄ ο νεαρός τερματοφύλακας νίκησε στο τετ α τετ τον Χασομέρη, ενώ στο 76΄ ο Ίγκορ προτίμησε να πέσει μόνος αντί να προσπαθήσει να τελειώσει τη φάση.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις