Νίκησε (3-0) ο ΠΑΟΚ, υποβιβάστηκε η Καλλονή

Κυριακή, 20 Μαρτίου 2016 19:06
UPD:19:16
INTIME SPORTS/VILLA
A- A A+

Μέτριος στο πρώτο ημίχρονο αλλά πολύ καλός στο δεύτερο, ο ΠΑΟΚ νίκησε εύκολα στην Τούμπα με 3-0 την ουραγό Καλλονή στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής στη Σούπερ Λίγκα.

Ο «Δικέφαλος», που μείωσε από τη δεύτερη ΑΕΚ στους 9 και από τον τρίτο Παναθηναϊκό στους 4 βαθμούς, καταδίκασε την ομάδα της Λέσβου και μαθηματικά σε υποβιβασμό, αφού ακόμη και το μάξιμουμ της βαθμολογίας να συγκεντρώσει η Καλλονή στα τρία παιχνίδια που απομένουν ως το τέλος, δεν είναι αρκετή. 

Το πρώτο ημίχρονο στην Τούμπα χαρακτηρίστηκε από την πλήρη κυριαρχία του ΠΑΟΚ αλλά και την ανασταλτική λειτουργία της Καλλονής, που δεν επέτρεπε στους γηπεδούχους να βγάλουν φάσεις στην περιοχή του Δαύκου.

Απολύτως ενδεικτικό αυτού είναι το ότι εκτός του γκολ, ο «Δικέφαλος» δεν έκανε στο πρώτο ημίχρονο την παραμικρή πραγματικά καλή ευκαιρία απέναντι στους φιλοξενούμενους.

Ήταν το 28ο λεπτό, λοιπόν, όταν ο Χαρίσης έκανε ωραία το γύρισμα από τη δεξιά πλευρά και ο επερχόμενος Μυστακίδης με σουτ πάνω στην κίνηση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Η κατάσταση αντιστράφηκε στην επανάληψη, όταν οι παίκτες του Ίβιτς έγιναν πιο απλοί και αποτελεσματικοί στο παιχνίδι τους, με αποτέλεσμα να φτάσουν σε άλλα δύο γκολ και να χάσουν ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ.

Στο 58΄ και σε γύρισμα του Λέοβατς από αριστερά ο Αθανασιάδης σκόραρε επίσης με πλασέ στην κίνηση το τρίτο τέρμα του στους τελευταίους δύο αγώνες, ενώ στο 76΄ ο Τσαμπούρης δεν κατόρθωσε να διώξει στην μπαλιά του Ροντρίγκες, η μπάλα βρήκε στον Κοροβέση και έτσι έγινε το τελικό 3-0.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις