Super League: «Διπλό» στη Βέροια (1-0) και... βλέπει play offs o Πλατανιάς

Σάββατο, 19 Μαρτίου 2016 19:07
UPD:19:15
ACTION IMAGES PRESS AGENCY/ACTION IMAGES
A- A A+

Νίκη που του δίνει τη δυνατότητα να «ονειρεύεται» τα play offs πέτυχε στη Βέροια ο Πλατανιάς με 1-0, στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Super League.

Το «χρυσό» γκολ του Κώστα Μενδρινού στο 14΄ ήταν αρκετό για την ομάδα του Γιώργου Παράσχου να φύγει με τη μεγάλη νίκη από την πρωτεύουσα της Ημαθίας, αποτέλεσμα που την φέρνει προσωρινά στην 6η θέση της βαθμολογίας. 

Οι Χανιώτες απείλησαν στο 3΄ με τον Μενδρινό το σουτ του οποίου από καλή θέση έφυγε λίγο άουτ, ενώ στο 8΄ την ίδια τύχη είχε και το βολέ του Άρτσε για λογαριασμό των γηπεδούχων.

Πολύ γρήγορα οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ. Από τη συρτή σέντρα του Στανισάβλιεβιτς στο 14΄ ο Λόπεθ απόκρουσε το πλασέ του Ανγκούλο, ωστόσο, ο Μενδρινός που ακολουθούσε την φάση έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου δεν παίχτηκε καλό ποδόσφαιρο, με τις δύο ομάδες να έχουν από μία καλή στιγμή, με τους Χανιώτες στο 33΄ (απόκρουση Λόπεθ στο σουτ του Αποστολόπουλου) και τους γηπεδούχους να στο 43΄ να φτάνουν κοντά στην ισοφάριση, αλλά ο Σωτηρίου ήταν στη σωστή θέση μετά την κεφαλιά του Σιόντη.

Με σωστή αμυντική τακτική στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να κρατήσουν μακριά από την περιοχή του Σωτηρίου τους Ημαθιώτες και, πλέον, δικαιούνται να ονειρεύονται ακόμη και την έξοδό τους στην Ευρώπη.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις