Super League: Ο Μπακασέτας στέλνει στην Ευρώπη τον Πανιώνιο με χατ τρικ (3-0) επί της Ξάνθης

Σάββατο, 12 Μαρτίου 2016 16:57
UPD:17:00
INTIME SPORTS/ΒΛΑΧΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Η ακριτική ομάδα μετά από 6 αγωνιστικές (3 νίκες, 3 ισοπαλίες) γνώρισε την πρώτη της ήττα κι έχασε κάθε ελπίδα για να διεκδικήσει την 5η θέση.

A- A A+

Ένα ακόμη βήμα για την έξοδό του στην Ευρώπη έκανε ο Πανιώνιος, που επιβλήθηκε με 3-0 της Ξάνθης στην «αυλαία» της 26ης αγωνιστικής της Super League..

Τέσσερις... στροφές πριν το φινάλε της κανονικής περιόδου, η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη βρίσκεται ακόμη πιο κοντά στο μεγάλο της στόχο, που δεν είναι άλλος από την είσοδό της στην πρώτη 5άδα του πρωταθλήματος. Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Τάσο Μπακασέτα, που πέτυχε χατ τρικ οι «κυανέρυθροι» πέτυχαν το στόχο τους και μετά από 4 αγωνιστικές (τρεις ισοπαλίες, μία ήττα) επέστρεψαν στα «τρίποντα» και βρίσκονται στην 4η θέση (σ.σ. ο ΠΑΟΚ παίζει σε λίγη ώρα στο Αγρίνιο και με νίκη θα βρεθεί αυτός 4ος).

Η ακριτική ομάδα μετά από 6 αγωνιστικές (3 νίκες, 3 ισοπαλίες) γνώρισε την πρώτη της ήττα κι έχασε κάθε ελπίδα για να διεκδικήσει την 5η θέση.

Το ματς κρίθηκε στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους, όταν οι «γηπεδούχοι» κατάφεραν μέσα σε 4 λεπτά να αιφνιδιάσουν απόλυτα τους φιλοξενούμενους και με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μπακασέτα να βάλουν τις βάσεις για το τρίποντο. Ο μέσος του Πανιωνίου άνοιξε το σκορ με απευθείας φάουλ στο 39΄ (φέρει ευθύνη ο Τσέναμο) και στο 42΄ μετά από μπαλιά του Ανσαριφάρντ με δυνατό σουτ δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον τερματοφύλακα της Ξάνθης.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι διαχειρίστηκαν άψογα το ματς και ήταν αυτοί που έχασαν τις μεγάλες ευκαιρίες με Ανσαριφάρντ και Μασούρα για να πετύχουν κι άλλο γκολ. Τελικά στις καθυστερήσεις και πάλι ο Μπακασέτας «σφράγισε» τη μεγάλη του εμφάνιση με το τρίτο προσωπικό γκολ, αφού πρώτα «χόρεψε» τον Λισγάρα.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις