«Έγκλημα και τιμωρία» για Πλατανιά, 1-1 με Παναιτωλικό

Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου 2016 19:07
UPD:19:09
ACTION IMAGES PRESS AGENCY/ACTION IMAGES
A- A A+

Ο Πλατανιάς «πέταξε» τη μεγάλη ευκαιρία να φτάσει τον Ηρακλή στην 7η θέση της Σούπερ Λίγκας, καθώς αν και προηγήθηκε στο σκορ και ο Παναιτωλικός έμεινε με 10 παίκτες για σχεδόν ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο, υποχρεώθηκε σε ισοπαλία 1-1 από την ομάδα του Αγρινίου, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής. 

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς και μόλις στο 2ο λεπτό είχαν την πρώτη ευκαιρία τους, με το σουτ του Μουνάφο να περνά ελάχιστα δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Κυριακίδη.

Πέντε λεπτά αργότερα ο Πλατανιάς άνοιξε το σκορ (7΄) με πολύ ωραίο σουτ του Γουνδουλάκη που βρήκε χώρο για να κάνει την προσπάθεια έξω από την περιοχή, ενώ στο 19΄ ο Αποστολόπουλος νικήθηκε στο τετ α τετ από τον Έλληνα τερματοφύλακα, ενώ στο ίδιο λεπτό αντικαταστάθηκε ο Σελίν, που τραυματίστηκε σοβαρά στον ώμο.

Στο 35΄ οι Κρήτες έχασαν νέα ευκαιρία, με τον Μιλούνοβιτς να μην μπορεί να νικήσει τον Κυριακίδη από εξαιρετική θέση, ενώ στο 40΄ ήταν η σειρά του Παναιτωλικού να απαντήσει, με την ελάχιστα άουτ κεφαλιά του Μουνιός.

Ο κύκλος των χαμένων ευκαιριών στο πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε στις καθυστερήσεις, όταν ο Αποστολόπουλος γύρισε την μπάλα από τα δεξιά, ο Ράμος νικήθηκε εξ επαφής από τον Κυριακίδη, ενώ δεν μπόρεσε να σκοράρει ούτε στη δεύτερη προσπάθειά του.

Η αποβολή του Μουνιός (δύο κίτρινες) στο 51ο λεπτό έκανε ακόμη πιο περίπλοκη την κατάσταση για τον Παναιτωλικό, που θα έπρεπε πια να κυνηγήσει την ισοφάριση με παίκτη λιγότερο.

Παραδόξως, πάντως, ο Πλατανιάς δεν φάνηκε διατεθειμένος να πιέσει για το δεύτερο γκολ που θα «κλείδωνε» το παιχνίδι, θέλησε να κάνει διαχείριση του αγώνα και το πλήρωσε πολύ ακριβά στο 87ο λεπτό, όταν ο Μαρκόφσκι έγραψε το 1-1 με κεφαλιά, ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Κλέσιο.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις