Super League: Δεσπόζει το ντέρμπι, Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ

Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου 2016 09:29
UPD:15:47
FOSPHOTOS /Panayiotis Tzamaros
A- A A+

Το πιο σημαντικό παιχνίδι της 23ης αγωνιστικής της Super League θα διεξαχθεί απόψε στο «Απόστολος Νικολαΐδης» ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και στον ΠΑΟΚ (19:30).

Ο Παναθηναϊκός, ο οποίος επέστρεψε στις νίκες με το 3-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες», θα παρουσιαστεί πιο ενισχυμένος από ότι στο προηγούμενο ματς και με τον κόσμο στο πλευρό του (sold out) έχει τον πρώτο λόγο για το «τρίποντο» που χρειάζεται πάση θυσία στη μάχη που δίνει για την κατάκτηση της 2ης θέσης, ιδιαίτερα μετά το 1-1 της ΑΕΚ στο «Καυτανζόγλειο».

Από την άλλη ο ΠΑΟΚ έχει να κερδίσει 7 αγωνιστικές και κινδυνεύει να μείνει εκτός πεντάδας. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει πάρα πολλές απουσίες (Αθανασιάδης, Ροντρίγκες, Ζάιρο, Βίτορ, Μπερμπάτοφ, Σκόνδρας), ωστόσο, δεν έχει άλλα περιθώρια γι΄ απώλειες βαθμών εάν θέλει τη νέα χρονιά να βρεθεί στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Η «αυλαία» του σημερινού «κυρίως μενού» της αγωνιστικής θα ανοίξει στο «Καραϊσκάκη», όπου ο Ολυμπιακός μετά από δύο σερί ήττες (από ΑΕΚ και Άντερλεχτ) θα επιδιώξει να επιστρέψει στις νίκες υποδεχόμενος τον Ατρόμητο (15:00). 

Στις 17:15 θα γίνουν οι αναμετρήσεις: Ξάνθη-Πανθρακικός και Πλατανιάς-Παναιτωλικός.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις