Europa League: Για το πρώτο βήμα στους «16» ο Ολυμπιακός στις Βρυξέλλες

Πέμπτη, 18 Φεβρουαρίου 2016 13:11
UPD:13:24
ICON/ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
A- A A+

Ο Ολυμπιακός δίνει συνέχεια στην ευρωπαϊκή πορεία του απόψε, στο Γιουρόπα Λιγκ αυτή τη φορά, αντιμετωπίζοντας στις Βρυξέλλες την Άντερλεχτ, για τους «32» της διοργάνωσης (20:00). 

Ο πρωταθλητής Ελλάδας θα επιδιώξει να θέσει τον θεμέλιο λίθο της πρόκρισης από σήμερα, αποσπώντας στο «Κονστάν Βαντεν Στοκ» ένα αποτέλεσμα που θα μπορέσει να διαχειριστεί στη ρεβάνς στο «Γ. Καραϊσκάκης» για να βρεθεί στην επόμενη φάση.

Ο Μάρκο Σίλβα, εξάλλου, δήλωσε ευθέως στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου ότι στόχος της ομάδας του είναι η νίκη μέσα στο Βέλγιο και όχι ένα οποιοδήποτε θετικό αποτέλεσμα.

Οδηγός των «ερυθρόλευκων» απόψε θα είναι το επιβλητικό 3-0 μέσα στην ίδια έδρα πριν από τρία χρόνια, στο πλαίσιο του Τσάμπιονς Λιγκ εκείνη τη φορά με το περίφημο χατ - τρικ του Μήτρογλου.

Ως προς την ενδεκάδα, ο Σίλβα αναμένεται να παρατάξει τους Ρομπέρτο, Σαλίνο, Μποτία, Ντα Κόστα, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Ζντιέλαρ, Σεμπά, Ντουρμάζ, Φορτούνη και Ιντέγε.

Στη διάθεση του Πορτογάλου τεχνικού δεν βρίσκονται ο Ομάρ και οι τραυματίες Σιόβας, Πάρντο, Ερνάνι, ενώ την αποστολή συμπληρώνουν οι Καπίνο, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Ντομίνγκες, Κασάμι, Πουλίδο, Βούρος και Χουτεσιώτης. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις