Σίλβα: Θέλουμε τη νίκη στις Βρυξέλλες

Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου 2016 20:58
UPD:21:02
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Ο Πορτογάλος προπονητής υπογράμμισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να αποκτήσουν ξεκάθαρο πλεονέκτημα πρόκρισης από το πρώτο κιόλας παιχνίδι.

A- A A+

Ξεκάθαρος ως προς το στόχο της ομάδας του στον αυριανό αγώνα με την Άντερλεχτ εμφανίστηκε ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Μάρκο Σίλβα, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε απόψε στην πρωτεύουσα του Βελγίου.

Ο Πορτογάλος προπονητής υπογράμμισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να αποκτήσουν ξεκάθαρο πλεονέκτημα πρόκρισης από το πρώτο κιόλας παιχνίδι, γι΄ αυτό θα παίξουν για να διεκδικήσουν τη νίκη μέσα στο «Κονστάν Φάντεν Στοκ», ενώ δήλωσε πως ο αντίπαλος τεχνικός αποδίδει το χαρακτηρισμό του φαβορί στον Ολυμπιακό για να διώξει το άγχος από τους παίκτες του.

Συγκεκριμένα, ο Μάρκο Σίλβα στη συνέντευξη Τύπου απάντησε για:

Το εάν η νίκη του Ολυμπιακού με 3-0 στις Βρυξέλλες, πριν από τρία χρόνια, δημιουργεί άγχος ή δίνει πλεονέκτημα στην ομάδα του: «Αν μιλούσαμε για κάποιο παιχνίδι που είχε γίνει πριν 2-3 εβδομάδες, αλλά για κάποιο παιχνίδι που είχε γίνει πριν δύο χρόνια δεν μπορεί να επηρεάσει την ομάδα μας. Σίγουρα είναι μία καλή ανάμνηση για εμάς, αλλά δεν μπορεί να μας επηρεάσει».

Το αν ο Ολυμπιακός μπορεί να επαναλάβει τις εξαιρετικές εκτός έδρας εμφανίσεις που είχε κάνει στο Champions League: «Είναι αλήθεια ότι είναι διαφορετική αυτή η διοργάνωση, γιατί στο Τσάμπιονς Λιγκ θέλαμε να μαζεύουμε βαθμούς, ενώ τώρα παίζουμε για το αποτέλεσμα. Πρωταρχικός στόχος μας είναι να νικήσουμε και να προκριθούμε. Θέλουμε να νικήσουμε εδώ και να ολοκληρώσουμε την πρόκριση στο γήπεδό μας. Μιλάω με όλο τον σεβασμό προς τον αντίπαλό μας, αλλά θέλουμε να προκριθούμε. Θέλουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι, να είμαστε ανταγωνιστικοί και να κάνουμε το πρώτο βήμα για την πρόκριση».

Τον τίτλο του φαβορί που έδωσε στον Ολυμπιακό ο προπονητής της Άντερλεχτ: «Πιστεύω ότι ο προπονητής της Άντερλεχτ το λέει για να βγάλει ένα βάρος από τους δικούς του παίκτες. Πιστεύω ότι μετράει λίγο να είσαι φαβορί, γιατί πρέπει να αποδεικνύεις την αξία σου μέσα στο γήπεδο. Είμαστε εδώ για να αποδείξουμε την αξία μας στο γήπεδο. Δεν μας απασχολεί ποιος είναι το φαβορί. Είναι δύο παιχνίδια και σε αυτά θέλουμε να δείξουμε την ποιότητά μας».

Τους Τζούρισιτς και Ντεφούρ που προέρχονται από το πορτογαλικό πρωτάθλημα: «Τους γνωρίζω και τους δύο ο ένας έπαιξε αρκετά στην Πορτογαλία, ο άλλος είχε πιο λίγες συμμετοχές. Τους γνωρίζω καλά όπως γνωρίζω καλά όλη την Άντερλεχτ. Είναι δύο καλοί ποδοσφαιριστές και ποιοτικοί. Ο Τζούρισιτς ήρθε τον Ιανουάριο στην Άντερλεχτ».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις